Lleu pujada dels forfaits a Andorra

Lleu pujada dels forfaits a Andorra
El país dels Pirineus experimenta la més lleu pujada en el preus dels forfaits en els darrers anys, entre un 1 i un 4% més que la passada temporada depenent del tipus de forfait i l'estació.

Els preus dels forfets d'esquí de les estacions andorranes per a la temporada 2006-2007 augmentaran entre un 1% i un 4% en relació a l'any passat, l'increment més baix dels últims anys. A més més els residents que acreditin portar més de cinc anys al país podran tornar a gaudir d'un preu preferencial amb aproximadament un 50% de reducció en el preu normal del forfet de temporada.

Novament aquesta temporada qualsevol persona, sigui d'Andorra o no, podrà adquirir els passis a la fira d'Andorra la Vella que es fa a la fi d'octubre a un preu d'entre un 20% i un 30% més econòmic.

El preu sense descompte del forfet de temporada per a l'estació de Grandvalira és de 715 euros, un 2,8% més car que l'any passat. A la fira, aquest passi costarà 495 euros i els residents amb més de cinc anys de residència al país el podran comprar a un preu de 360, 10 euros més car que la temporada passada.

Vallnord ha estat l'estació que més ha pujat el preu situant-lo en 665 euros, un 3,7% més car que l'any passat. La pujada és menor per a la tarifa de la fira, que és de 455 euros amb un augment d'un 1%, i de resident, que amb 315 euros ha registrat un increment d'un 1,6%.

Pel que fa al forfet conjunt per a totes les pistes del Principat, el de Skí Andorra, s'ha situat en 815 euros, un 2% més que la temporada anterior. A la fira es podrà adquirir a 625 euros i els residents el podran comprar a un preu de 500 euros, 10 euros més car que la temporada passada.

Notícia extreta de VilaWeb.

Artículos relacionados:

  • Novetats VALLNORD temporada 2006/2007 Publicado el 12/09/2006
  • Encamp i Saetde estudien abaratir el Funicamp Publicado el 09/09/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: