Primers contactes pel reflotament d'Ordino-Arcalís

Primers contactes pel reflotament d'Ordino-Arcalís
La corporació d’Ordino posa de nou l’afer d’Arcalís sobre la taula i després de 4 mesos de silenci l’equip comunal intentarà donar amb la solució amb la col.laboració de l'oposició.

Després de més de 4 mesos de silenci on la corporació romania a l’espera d’una proposta per part de la minoria, que treiés el Camp de Neu d’Ordino Arcalís del forat on es troba, l’equip encapçalat per Enric Dolsa, va decidir ara fa uns dies tornar a agafar les regnes de l’assumpte, per tal de trobar una solució que ara per ara tal com va dir el cònsol "no sabem quina és".

Tant és l’interès de la corporació per reflotar la delicada situació del camp de neu, que ahir a la tarda, després de la sessió extraordinària de Comú, cònsols i consellers es van reunir en Junta de Govern per posar les cartes sobre la taula i fer una presa de contacte envers el tema.

"En principi la nostra intenció és trobar un inversor del país, però si no el trobem no descartem buscar inversors estrangers", comentava el màxim mandatari d’Ordino, recordant també que a l’inici de la temporada, els clients d’Ordino Arcalís es trobaran sense cap millora i uns ginys un anys més vells degut a que gràcies a l’oposició, Ordino va perdre l’oportunitat que s’invertissin els 30 milions d’euros que pretenia invertir Crèdit Andorrà.

"Al Comú li és impossible invertir 30 milions d’euros, ja que no ho permet la llei de finances comunals i el que no farem és fer inversions petites i anar tapant forats". Dolsa, també va fer referència a que almenys ara, l’oposició no es nega a que es privatitzi el camp de neu.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: