Andorra tanca una molt bona temporada

Andorra tanca una molt bona temporada
La temporada d’esquí 2005-2006 és història. El domini esquiable de Grand Valira i el de Vallnord (Arinsal i Ordino-Arcalís) van posar ahir el punt final a un any que van qualificar com a satisfactori per a les pistes del Principat. En espera de les xifres definitives de vendes de forfets, els responsables van dir que “les condicions meteorològiques han ajudat i s’ha pogut esquiar de la Puríssima a avui –per ahir–”.

Des de Grand Valira, la directora de comunicació, Maite Núñez, va assegurar ahir que “el balanç de la temporada és molt positiu perquè només hi ha hagut un parell de dies de tancament i això ens ha permès un funcionament molt regular”. I d’entre els elements que contribueixen a fer que el domini de les pistes canillenques i encampadanes considerin aquesta com una bona temporada, Maite Núñez va manifestar que “estem contents perquè els índexs de satisfacció dels visitants han superat els de l’any passat”.

I encara més optimistes van ser els comentaris des del domini de Vall Nord. El director de serveis generals, Martí Rafel, va manifestar ahir que la temporada ha estat “excel·lent perquè les condicions de la neu han estat molt bones durant tot l’any”. Si la valoració s’ha de fer en comparació amb d’altres precedents, Rafel va destacar que “entre nosaltres comentem que recordarem aquesta temporada perquè ha estat fabulosa”. Així, es va mostrar convençut que “acabarem per sobre de l’anterior en tot el domini”. El director de serveis generals va afirmar que en particular a Arinsal “ha augmentat l’afluència per l’esforç de millora que s’ha fet a les zones de debutants, Pal ja va créixer amb el telecabina i Ordino ha seguit la línia de l’any passat”. El més negatiu ha estat, segons Rafel, “el descens del mercat britànic i irlandès, que té una tendència a la baixa que no és dramàtica però sí clara, i aquest client és insubstituïble perquè compra tots els serveis”.

Des dels dos dominis van coincidir que “aquesta darrera setmana, com ja prevèiem, ha estat fluixeta perquè la gent ja no està pendent d’esquiar”.

Notícia extreta del Diari d'Andorra

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: