Bode Miller abandona Atomic

Bode Miller abandona Atomic
Si fa uns dies el fabricant de pasta Barilla va donar per finalitzada la seva relació amb Bode Miller ara és l'americà qui dona per acabada la seva relació amb la firma austriaca Atomic que el va portar a ser campió de la Copa del Món.

La relació reuneix a un dels millors esquiadors del panorama actual amb una de les marques més reconegudes del mercat. L'acord és efectiu amb caràcter inmediat i continuarà per la temporada 2008.

Estic molt content de que Bode hagi triat treballar amb Head. Bode és una de les persones més interessants de món de l'esquí de competició. A més a més és una figura amb reconeixement mondial pel seu carisma i per les seves habilitats. Un esquiador amb la seva presència i la seva popularitat aportarà molt a HEAD.” declarava Johan Eliasch, CEO de HEAD N.V.

De fet, Miller començarà a treballar amb HEAD ajudant a l'equip de disseny i desenvolupament de producte per poder assolir les necessitats canviants de l'esquiador d'èlit a temps per la temporada 2006/2007. Miller aportarà moltes idees noves i molta experiència en el procés de disseny. Evidentmenr, com a part d'aquesta unió Miller correrà amb esquís HEAD i participarà a les campanyes publicitàries de la marca.

HEAD te una llarga història a l'esquí alpí," deia Miller. “Amb aquesta oportunitat estic entrant a una nova fase a la meva carrera assumint el nou repte d'ajudar a aquest equip ple de talent que comparteix amb la passió per l'excelència i l'innovació.

Miller entra dintre de l'equip de competició de HEAD, que ja compta amb l'americana Caroline Lalive, els austriacs Johann Grugger i Christine Sponring, l'italià Patrick Staudacher, Marco Buechel de Liechtenstein i l'alemanya Maria Riesch. Tots ells capitanejats per l'antic membre de HEAD a Aústria Rainer Salzgeber.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: