Boí Taüll Resort es prepara per a l'Eternal Running

Boí Taüll Resort es prepara per a l'Eternal Running
El proper 23 d'abril es celebrarà a les instal.lacions de Boí Taüll Resort la tercera etapa del I Circuit Mondial Kelme Eternal Running. Els participants han de superar els diferents obstacles a una cursa de més de 10 quilòmetres.

El darrer día de la temporada d'hivern, Boí Taüll Resort acollirà una de les curses més peculiars del món. Aquesta prova compta amb una gran quantitat de seguidors i tots han de superar el recorregut etern de deu quilòmetres on tindràn que salvar una zona de neumàtics, escalar una montanya de blocs de palla, creuar una piscina de fang i arrosegar-se per sota d'una alambrada, entre d'altres obstacles, per finalment ser nomenats "Invencibles" aquells que creuin la línia de meta. Serà el 23 d'abril quan es trobaràn a Boí Taüll Resort tots els incondicionals d'aquesta cursa que posa a prova la resistència física a tots els nivells.

Boí Taüll Resort és el lloc ideal per dur a terme aquesta cursa, donada la seva ubicació a l'alta muntanya i la gran capacitat que te el complex per acollir a tots els seguidors d'aquest macroevent. Perque Boí Taüll Resort és un lloc privilegiat on es pot triar entre una variada oferta d'activitats: esports d'aventura, com ràfting, hidrospeed o ponting, peró també d'altres més tranquiles, hípica, senderisme o passejos en llantxa, al temps que es pot gaudir del marc cultural i natural que representa l'art Romànic (declarat Patrimoni de l'Humanitat per la UNESCO) i el Parc Nacional d'Aigüestortes.

El I Circuit Mondial Kelme Eternal Running és un recorregut, que es realitza a nivell internacional per primera vegada, on destaca la peculiaritat de les proves que es realitzen i l'alt nombre de corredors que hi prenen part. Aquesta intensa prova te una duració màxima de tres hores, i és imprescindible superar tots els obstacles del recorregut per donar por finalitzada la cursa. Tots els participants obtenen regals i poden optar a premis, com per exemple el premi a la millor persona disfressa, o entrar al sorteig d'un cotxe.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: