Speed Riding Contest a Vallnord

Speed Riding Contest a Vallnord
Els millors especialistes del circuit mundial de Speed Riding es citaran del 28 al 31 de març a Vallnord. Concretament, el sector Arcalís serà escenari d’una de les proves més espectaculars que se celebren a l’estació andorrana. Aquests acròbates de la neu realitzen els seus descensos equipats amb esquís i un mini parapent, que permet sobrevolar les pistes de l’estació. Una competició única a Espanya i Andorra. Vallnord us convida a provar el dispositiu de subjecció infantil Magnastick el que queda de mes.

El Speed Riding és la combinació de l’esquí i el parapent que permet gaudir com mai de la neu. Precisament, Vallnord té la primera escola de la península d’aquesta modalitat esportiva que permet cremar adrenalina en els descensos per l’estació andorrana. Ingredients més que suficients per gaudir d’un espectacle únic a Arcalís (Vallnord). I és que el 4t Speed Riding Contest reunirà als millors pilots del panorama internacional, que realitzaran emocionants descensos en aquesta modalitat esportiva, del 28 al 31 de març.

Speedriding

Nous reptes

En la present edició, s’incorporaran nous reptes amb l’objectiu d’aportar més espectacle a l’esdeveniment. D’aquesta manera, entre les proves a realitzar està un eslàlom en una pista de 400 metres de desnivell que s’ha de completar en un minut. També es disputarà la prova de freeride per una vessant de 600 metres de desnivell.

Entre els participants destaquen Eduard Terricabras ‘Terri’ i Elisenda Vinyes del Team Vallnord Speedride, així com els equips Ataka Valfréjus, Gin Gliders Speed Team, Niviuk Gliders Speed Team, Babilon Speed Team (campions del món de freefly) i Félix Rodríguez (campió d’acrobàcia) que forma part del Nacex Speed Team.

Terri - Speed Riding

Prova gratis el Magnestick, fins a finals de mes, a Vallnord

El Magnestick és el primer dispositiu de seguretat infantil existent als Pirineus. Aquest sistema permet al nen una major subjecció en els remuntadors de la Basera i la Coma d’Arcalís (Vallnord). I per a conèixer els seus avantatges, l’estació d’esquí andorrana convida als seus clients a sol·licitar aquest dispositiu de forma gratuïta (fins a exhaurir existències durant aquest mes de marçguiño. Per això, s’ha d’adquirir a les botigues de l’estació l’armilla Magnestick, aportant un dipòsit de 50 euros, retornable al final de la jornada.

Magnastick

Aquesta armilla s’acopla magnèticament al telecadira i proporciona una major estabilitat al nen quan ascendeix, mentre que s’allibera a la seva arribada, en els remuntadors de la Basera i la Coma. Un sistema que és independent de la barra de seguretat. Precisament, el remuntador de la Basera és un dels més inclinats del sector, ja que s’inicia a l’Hortell, situat a 1.940 metres d’alçada i finalitza a les Portelles, a 2.552 metres. El telecadira de la Coma, en canvi, descendeix des de Les Portelles (2.552 metres) fins a la Coma (2.200 metres). Amb això, Vallnord aposta per la seguretat en la seva estació d’esquí i recomana l’ús del Magnestick a nens de 3 a 12 anys, per evitar contratemps en els trajectes en remuntador.

Magnastick

Artículos relacionados:

  • I VALLNORD International Speed Riding Contest Publicado el 04/03/2008

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    17/04/2011 13:45
    #1
    el magnestic és un frau. Una despesa totalment inutil: Quants nens cauen cada any de la cadira? Quin percentatge sobre el nombre total de nens que l'agafen?
    A courchevel on ja fa un parell d'anys que ho tenen els hi fa vergonya dir-ho, ja que en son pioners, pero no trobareu un sol remonter o monitor que hi estigui a favor (o bé en contra, per la despesa i incomoditat que comporta, o bé indiferència)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: