I VALLNORD International Speed Riding Contest

I VALLNORD International Speed Riding Contest
La competició prevista per l’1 de març va ser posposada per l’endemà per la presència de vent creuat que hagués pogut impedir la bona pràctica d’aquesta modalitat. La prova va ser guanyada pel francès David Eyraud amb el català Eduard Terricabres i tercer va ser el pioner de l'speed riding Antoine Montet.

El diumenge 2 de març va tenir lloc l’eslàlom d’Speed Riding a la pista l’Estadi del Sector Arcalís de Vallnord. La prova, que el dissabte va ser posposada per motius de seguretat, va disputar-se el diumenge sense cap mena d’incident. En total 16 pilots van competir en les tres mànegues que van disputar-se a partir de les 13.00 hores. El francès David Eyraud va fer-se amb el primer lloc. L’eslàlom va iniciar-se a les 13.00 hores al Sector Arcalís de VALLNORD. Durant tres hores van disputar-se tres mànegues on els pilots van realitzar diferents salts i acrobàcies a l’aire. Els dos millors temps de cadascun dels pilots van ser els que van puntuar en el temps final, descartant la mànega més lenta.

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Un dels pioners de l’Speed Riding i dels Top10 de parapent acrobàtic, David Eyraud, va fer-se amb el primer lloc del “I VALLNORD International Speed Riding Contest”, amb un temps total de 2:02:90. El segon lloc va ser pel català Eduard Terricabras, instructor de parapent i monitor d’esquí, realitzant la prova en 2:04:28. Finalment, la tercera posició va ser per Antoine Montant, pioner també de l’Speed Riding i dels millors d’aquesta modalitat, amb un temps de 2:04:94. D’entre els 16 pilots que van participar a la primera prova internacional d’Speed Riding que es disputa als Pirineus, hi van participar dues dones, Charlotte Izumi Lee i Boivin Amande. Entre elles noms també destacats i situats a l’elit d’aquesta nova modalitat com Patrick Lachat, Félix Rodríguez o Max Bierdermann que van aconseguir 9a, 11a i 13a posició, respectivament.

I ara unes fotos de l'estació:

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Arcalís

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    06/03/2008 23:50
    #1
    Espectaculars les baixades dels 'riders', i molt bon dia d'esquí a Arcalís :-)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: