Un 30% més de vendes gràcies a internet

Un 30% més de vendes gràcies a internet
El director general, José Blanco, augura un increment del 5% en els dies d'esquí venuts per a la temporada que començarà el 28 de novembre. Da'ltra banda des de Grandvalira s'ha confirmat un augment del 30% en la venda de forfets de temporada gràcies a internet. Per a la nova temporada la inversió total és de 7,5 milions d'euros i amb la nova pàgina web del domini es permet planificar tot un dia entorn de les pistes.

Grandvalira ha venut aquest any el 30% més de forfets de temporada, en comparació amb les xifres de l'any passat en aquestes mateixes dates. Segons va declarar ahir José Blanco, director general del domini esquiable, l'increment s'ha produït gràcies al fet d'haver posat els forfets a la venda a través d'internet. Grandvalira es prepara per a la nova temporada de neu amb tot un seguit de novetats: una renovada pàgina web, la remodelació de la pista Avet i la millora de l'oferta de serveis complementaris a l'esquí.

El director general de Grandvalira va aprofitar la presentació de la temporada d'hivern per explicar que l'objectiu principal és "proporcionar als clients experiències que van més enllà de la neu i la muntanya, tenint en compte totes les possibilitats que ofereix un país com és Andorra". És per aquest motiu que Granvalira es promocionarà, a partir d'ara, sota l'eslògan 24 hores d'experiències.

Aquest és el leitmotiv d'algunes de les actuacions destacades que s'han dut a terme de cara a la nova temporada, com ara la renovació de la pàgina web grandvalira.com, que, a final de setmana, oferirà la possibilitat de planificar-se tot un dia entorn de les pistes d'esquí. El director de màrqueting de Grandvalira, Alfonso Torreño, va subratllar que els canvis s'han proposat després de realitzar un estudi de mercat, que va permetre detectar, per exemple, que "el 85% dels clients de Grandvalira pernocten a Andorra".

7,5 milions d'inversió

Grandvalira ha invertit un total de 7,5 milions d'euros per a aquesta temporada --amb l'objectiu de "donar resposta a un consumidor cada vegada més exigent", segons Blanco. D'aquesta xifra, 1,3 milions s'han destinat a la pista Avet de Soldeu, que el mes de febrer acollirà la Copa d'Europa d'esquí alpí i l'any 2012 serà l'escenari de la Copa del Món. Les obres de remodelació també han servit per construir un túnel, que evitarà que una pista blava la travessi.

Pel que fa als serveis complementaris, els responsables del domini van recordar que es tornarà a construir l'Iglú Hotel de Grau Roig, que tindrà una terrassa més gran i permetrà accedir a un restaurant de plats calents. Precisament en relació amb l'oferta de restauració, hi ha hagut fins ara un parell de canvis: el restaurant Pi de Migdia del Tarter passarà a dir-se El Mercat, amb una oferta de productes del dia, i El Gall de Bosc de Soldeu es convertirà en una steak house.

Amb tot plegat, Blanco espera que aquesta sigui una bona temporada i preveu un increment del 5% en la venda de dies d'esquí. Així, Grandvalira arribaria a la xifra d'1,6 milions de dies venuts. La retallada en el pressupost de comunicació, que ni Blanco ni Torreño no van voler concretar, sembla que de moment no els passa factura, ans al contrari: la venda on line ha permès augmentar les vendes en un terç, especialment entre els clients de Barcelona.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: