La Molina renuncia a la Copa d'Europa

La Molina renuncia a la Copa d'Europa
El gegant de la Copa d'Europa que s'havia de disputar demà a la Molina s'ha cancel.lat i aquest ha pasat a Grandvalira, s'amplia doncs a dijous el calendari de Grandvalira per aquesta renúncia de la Molina. El canvi d'última hora no afecta a la pista Avet, enllestida, però sí a la presència dels voluntaris que ahir van ser trucats a correcuita per tenir-los ja avui treballant a l'estació per l'èxit de les proves.

Sorpresa majúscula la que es van dur ahir a les onze del matí a Grandvalira quan se'ls va informar des de l'estació catalana de La Molina que, per culpa de les nevades dels últims dies, havien de renunciar a acollir el primer gegant de la Copa d'Europa d'esquí alpí que tenia programat per dijous, i que cedien aquesta fita al domini andorrà. La màquina de treballar de Grandvalira havia de posar-se a funcionar al dos-cents per cent, ja que, juntament amb la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), s'havia d'organitzar la posada a punt de la pista, i, a més, la coordinació per la presència de tots els voluntaris necessaris que, si bé sí que tenien reservat el dia per a divendres, no entrava el dijous en els plans de ningú. Ahir els telèfons de les dues entitats treien fum. Pel que fa a la qüestió esportiva, no afecta aquest canvi a la delegació andorrana de quatre esquiadors --Nil Ruiz, Marc Oliveras, Esteve Dolsa i Higini Cierco--, que competirà els dos dies a Soldeu, segons va confirmar ahir des de Val d'Isère, on és Mireia Gutiérrez disputant els Mundials, el director tècnic de la FAE, Carles Visa.

Jordi Pujol, cap de Desenvolupament de Grandvalira, va assegurar ahir que el canvi els havia agafat per sorpresa, però que no hi havia "cap problema" en tenir la pista Avet, la gran protagonista, en perfectes condicions per a demà dijous. La qüestió més greu, segons Pujol, era intentar aconseguir que el voluntariat fos sense problemes demà a la pista de Soldeu perquè tot funcionés a la perfecció. Segons Pujol, el protocol de funcionament per divendres no varia gens, sinó que el canvi afectava a l'organització del dia d'abans, ja que els equips per tant arriben avui a partir de les 17.00.

Així, avui a les 20.00 es farà el sorteig de dorsals del gegant de dijous al Sport Hotel de Grandvalira-Soldeu. La primera mànega del 5 de febrer serà a les 10.00, i la segona a les 13.00. El podi es podrà veure a les 14.30. Ja a les 18.00 es realitzarà el sorteig per la cursa de divendres, i es farà en sorteig públic a la plaça del telecabina. Divendres tot serà tal com estava previst, és a dir, la primera mànega a les 9.30, la segona a les 12.30, i el podi a les 14.00.

Aquesta vegada la neu ha jugat en contra de la Molina, i de rebot prova l'eficàcia de la maquinària de Grandvalira i la FAE.

Notícia extreta del Diari d'Andorra.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    04/02/2009 23:47
    #1
    aixo si es una estocio de snow. :grrr!:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: