L'Iglú-Hotel Grandvalira s'inaugurarà al Nadal

L'Iglú-Hotel Grandvalira s'inaugurarà al Nadal
El nou hotel de gel de Grandvalira s'inaugurarà el proper dia de Nadal. 5.000 espelmes il.luminaran el complex per suplir la manca de llum donat que no hi ha electricitat ni tampoc aigua corrent a l'interior de l'iglú. Els 600 metres quadrats d'instal.lació s'han construït amb 3.000 tones de neu. L'hotel no serà només obert als qui hi dormin, el seu restaurant serà obert a tothom fins i tot per a esdeveniments especials.

Iglu Dorf a ZermattJa hi ha data fixada per a la inauguració de l'Iglú-Hotel Grandvalira. Serà el proper 25 de desembre. Un dia significatiu per engegar un dels projectes exclusius de l'era José Blanco.

Es tracta d'una aposta diferent que pretén captar consumidors que aspirin a sotmetre's a noves sensacions i experiències. L'Iglú-Hotel ha estat construït a 2.350 metres d'altitud al sector de Grau Roig amb més de 3.000 tones de neu. Disposa de dos iglús estàndards amb capacitat de fins a sis persones en habitació compartida, quatre iglús romàntics per a dos persones, dos iglús Plus per a dues persones i un iglú romàntic suite amb jacuzzi privat. En total, l'establiment té una capacitat per a 30 persones. "Una habitació que s'adapta a cada demanda o a cada tipus de client", va matisar el director general de Grandvalira, José Blanco.

Iglu Dorf a ZermattCom que l'iglú no disposa del sistema d'aigua corrent ni d'electricitat ja que es congelarien les canonades, s'ha optat per la incorporació d'un total de 5.000 espelmes. Aquest sistema per aixoplugar-se del fred inventat pels esquimals permet una temperatura de zero a quatre graus positius. De fet, els iglú dormitoris han estat dissenyats per suportar temperatures extremes de fins a 50 graus negatius a l'exterior.

A més de la neu natural, un canó de neu d'alt rendiment s'ocuparà d'aconseguir la quantitat de neu necessària per mantenir l'estructura de neu premsada. Aquest mateix sistema és el que han emprat altres destinacions amb un complex d'iglús. A Suïssa, Alemanya i Finlàndia gaudeixen d'aquesta peculiar construcció. Al capdavant de fer realitat aquesta mena de producte hi ha Adrian Günter, el propietari de l'empresa constructora Iglú Dorf.

Blanco va explicar a aquest rotatiu que les obres estan "molt avançades" i que aquest repte és "nou a Andorra, als Pirineus i al Sud de França". Quant al target de consumidor que es perfila com a usuari de les instal.lacions de gel, "hi ha persones que vagin més enllà de la neu i de l'esquí i busquin altres experiències", va preveure.

Grans expectatives

Blanco va deixar entreveure l'especularitat de l'edificació. "La recepció té nou metres d'alçada i tot l'hotel, el bar i el restaurant tenen 600 metres quadrats", va precisar. I és que el madrileny indica que són moltes les expectatives dipositades en el producte i és molta la gent que truca a Grandvalira interessant-se per l'hotel.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: