Bon estiu a la Molina

Bon estiu a la Molina
La desestacionalització és ja un fet a La Molina que ha aconseguit durant aquest estiu atreure tant al públic familiar com a l’esportiu. Un dels principals motius ha estat l’allargament de la temporada en obrir a mitjans de juny i tancar a finals de setembre. Per altra banda, la varietat d’oferta amb més de 20 activitats diferents han seduït molts usuaris. Les activitats que han comptat amb més acceptació han estat el Tubbing i el Telecabina per part de les famílies i el Bikepark per la banda del públic esportiu.

La Molina BikeparkL’ampliació en dels dies de funcionament i dels horaris de moltes de les activitats d’estiu -es va obrir un cap de setmana abans i es tancarà dos caps de setmana més tard, el 28 de setembre-, l’èxit d’una de les activitats estrella com és el Bikepark junt amb la benigna meteorologia d’aquest estiu han permés afavorir la desestacionalització de l’estació així com un ple rendiment de les diferents propostes experimentant un creixement global de la facturació respecte a l’estiu 2007 del 40%.

Aquest estiu ha estat un dels millors dels darrers anys en nombre de visitants a La Molina, destacar l’èxit de La Molina Bikepark, que des de la primavera forma part de la xarxa internacional Kona Groove Approved d’aquestes instal·lacions, de l’activitat de Tubbing i la consolidació d’activitats com el Telecabina, la visita al refugi Niu de l’Àliga, el Parc d’aventura al bosc o el tir amb arc.

La Molina Bikepark ha estat durant tot l’estiu en constant procés de millora i ha presentat nombroses novetats –nous mòduls i noves pistes i variants- per tal de sorprendre favorablement cada setmana a tots els usuaris.

Fins al diumenge 14 de setembre totes les activitats han funcionat diàriament. A més a més, La Molina Bikepark també estarà obert els caps de setmana del 20-21 i 27-28 de setembre.

Agenda
05/10/2008 - Territori Hermida

La Molina acollirà el diumenge 5 d'octubre, la marxa de BTT no competitiva Territori Hermida, que aquest any arriba a la seva quarta edició. Aquesta marxa popular està organitzada pel Club Poliesportiu de Puigcerdà i Ocisport amb el suport dels Ajuntament de Puigcerdà, Alp i Fontanals, La Molina i pel mateix ciclista Josep Antoni Hermida.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: