13 i 14 de desembre Copa del Món a La Molina

13 i 14 de desembre Copa del Món a La Molina
La FIS ha ratificat les dates de la Copa del Món d’esquí alpí femení a la Molina. Les millors esquiadores del món aterraran a l’estació ceretana el 13 i 14 de desembre i la FIS ha otorgat també a La Molina quatre proves de la Copa del Món d’snowboard. L’estació ha començat les obres del que serà l’unic half pipe d’Espanya que complirà tots els requisits de la FIS.

La Molina ha estat protagonista en el darrer congrés de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) que s’ha celebrat a Sudàfrica. En el mateix s’han confirmat les dates de la Copa del Món d’esquí alpí femení que se celebraran a l’estació ceretana (els propers 13 i 14 de desembre) i també s’ha anunciat la celebració d’una nova prova de la Copa d’Europa d’esquí alpí així com quatre proves de la Copa del Món d’Snowboard que s’enmarquen en el camí que durà a l’estació a ser seu, el 2011, del Campionat del Món d’Snowboard. El president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) Ramón Carreras, com a representant de la FIS, ha participat en el congrès que ha tingut lloc a Cape Town.

La Molina, en l’elit mundial

Aquesta propera temporada La Molina tornarà a ser l’epicentre del millor esquí i snowboard internacional amb la celebració d’un gegant i un eslàlom de la Copa del Món d’esquí alpí femení, els propers 13 i 14 de desembre, i també d’una prova de la Copa d’Europa dames, la sisena que organitza l’estació. Tot plegat sense oblidar els Campionats del Món d’Snowboard de l’any 2011 que ja han escalfat motors amb la Copa del Món en les disciplines de paral.lel eslàlom i paral.lel eslàlom gegant que van tenir lloc aquest passat hivern i quatre proves més que tindran lloc aquesta temporada.

En aquest context s’enmarquen les obres que han començat aquest mes de juny a La Molina per tal de construïr l’únic half pipe a Espanya que compleix tots els requisits que exigeix la FIS.

Nomenaments al congrés de la FIS

Al marge de ratificar el calendari internacional de La Molina i de otorgar quatre proves de la Copa del Món d’Snowboard a La Molina, en el transcurs del congrés es van elegir els membres dels diferents consells. Així, Eduardo Roldán, president de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) va ser reelegit com a membre del Consell de la FIS, mentre que Ramón Carreras, president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), va ser nomenat per pertànyer al Comitè d’Snowboard de la FIS.

Font: FCEH.

Artículos relacionados:

  • Copa del Món a la Molina Publicado el 17/01/2008
  • Montilla es reuneix amb els promotors de la Copa del Món Publicado el 09/12/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: