Es presenta la Fundació Vallnord

Es presenta la Fundació Vallnord
L’estació d’esquí andorrana inicia el seu projecte més ambiciós amb l’objectiu d’igualar les condicions dels infants en tots els seus sentits amb Blanca Fernández Ochoa com a padrina del projecte solidari de Vallnord. La Fundació Vallnord té com a objectius millorar les condicions dels infants al món i adaptar l’estació d’esquí als infants que presenten algun tipus de discapacitat física.

L’estació d’esquí de Vallnord presenta una nova iniciativa que es posa en marxa, la Fundació Vallnord. Des de la creació de Vallnord, l’estació ha treballat i col·laborat constantment en activitats solidàries adreçades, principalment, als infants, contribuint a millorar la seva qualitat de vida i promovent accions humanitàries a favor seu. Vallnord ha col·laborat amb Pallassos sense Fronteres, la Fundació Vicki Sherpa i la campanya “Cap nen sense joguina”, entre altres iniciatives. La creació de la Fundació Vallnord permetrà desenvolupar projectes més ambiciosos i mantenir viu l’esperit solidari de l’estació.

Blanca Fernández Ochoa va acompanyar Miquel Medina, conseller delegat de Vallnord, i Martí Rafel, director general de l’estació, en la presentació del nou projecte solidari que va tenir lloc a Andorra el passat més de novembre, del qual Blanca n’exerceix el paper de padrina. L’esquiadora i membre d’una de les sagues més destacades de l’esport blanc va donar el seu suport a la Fundació i va recomanar anar a poc a poc i tenir clars els projectes que es volen desenvolupar.

Miquel Medina, Blanca Fernández Ochoa i Martí Rafel
Miquel Medina, Blanca Fernández Ochoa i Martí Rafel

"Hem volgut ajudar a pal.liar les diferències econòmiques, psicològiques i físiques entre els infants", va explicar Medina. Per aquest motiu, amb els diners recaptats per la Fundació, es posarà fi definitivament a les barreres arquitectòniques de les pistes i s'adquirirà la maquinària necessària perquè els discapacitats puguin gaudir de la neu. El director general de Vallnord, Martí Rafel, va destacar que la Fundació ja disposa de l'aportació econòmica d'una empresa privada que serà el primer fons per a la constitució de la Fundació.

De moment, els propers passos se centren en la constitució legal de la Fundació i en la formació del consell que s’ocuparà de la presa de decisions i de la captació de fons, segons va matisar Miquel Medina, conseller delegat de Vallnord. Un cop assumits aquests requisits, la Fundació engegarà tot de projectes destinats a proporcionar recursos als infants i a facilitar l’accés a l’esquí als nens amb discapacitats. En aquest sentit, Martí Rafel, director general de Vallnord, va explicar que caldrà adaptar les infraestructures actuals i adquirir el material necessari per apropar l’esport blanc als infants amb problemes de mobilitat.

Entre els projectes més propers de la Fundació es troba la captació de joguines de cara a la campanya de Nadal i l’apadrinament del quart infant. Dues accions que es repeteixen any rere any i que, a partir d’ara, es veuran complimentades amb altres projectes més ambiciosos destinats, principalment, als infants, el públic més important de Vallnord i el qual es mereix una especial atenció.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: