Tornen les nevades

Tornen les nevades
A hores d'ara ningú tothom ja estarà al cas de que les neus s'han tornat a fer amb el control de les nostres muntanyes pirinenques. Des del País Basc fins al Golf de Roses la neu a fet acte de presència. A la Molina i amb la vista possada a les proves de la Copa del Món ja fins i tot han posat en marxa els canons per anar fent una base que permeti l'èxit absolut d'aquestes proves que s'hi disputaràn el 13 i 14 de desembre.

La neu torna a fer acte de presència a les muntanyes, per segona vegada aquest mes la neu s'obre camí en el que tothom espera que es visqui un punt d'inflexió respecte a les darreres temporades que no van ser gens positives per a aficionats i empresaris. Al menys començem amb optimisme i bones expectatives.

Canons en marxa a la Molina

La Molina

A la Molina no nomes hi ha nevat, avui des de la direcció de l'estació que tornava d'haver vist de primera mà com s'organitza una prova de la Copa del Món a Sölden s'apuntava un punt d'optimisme amb les nevades acabades de caure i fins i tot provaven els canons de cara a garantir el mantell de neu necessari per acollir la Copa del Món els propers 13 i 14 de desembre.

La cadira de Pista Llarga

Oficines de la Molina

Oficines de la Molina

Pirineu oriental

Ax - Telesquí Beille Ax - Pastorale
Captures de les webcams d'Ax-les-thermes

Baqueira 1.500
Baqueira 1.500
Vall de Boí - Josep de Moner
La Vall de Boí
Font Romeu
Font Romeu
Masella Jet
Masella

Andorra

Frontera del Pas de la Casa

Avui a Andorra també ha caigut de valent, les webcams de Grandvalira fan molta paxoca, amb una nevada impressionant que augura un bon principi de la temporada que ja tenim a la volta de la cantonada.

Canillo
El Forn de Canillo
Riba Escorxada
Riba Escorxada
Pla dels Espiolets
Pla dels Espiolets


Vídeo d'avui de la RTVA

Artículos relacionados:

  • El Pirineu agafa color Publicado el 23/10/2008

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: