Els teus esquís volen segurs ...

Els teus esquís volen segurs ...
Quantes vegades no ens preguntat com tractaran al nostre material quan el facturem per anar a esquiar, boses trencades en el millor dels casos i alguna vegada les vacances fotudes per culpa del mal tracte que els operadors aeris donen al nostre material. Doncs l'artilugi que us presento avui va encaminat a evitar aquests mal de caps.

L'Sportube acabat de treure de la caixaL'Sportube acabat de treure de la caixaTots els que hem volat per anar a esquiar hem fet mans i mànigues per protegir el nostre equip, no nomes és un problema que te'l perdin, és pitjor que te l'entreguin trencat o espatllat, aquí les reclamacions es fan més complicades, és una lluita d'entrada perduda. Les boses trencades per ser arrosegades per terra a l'aeroport del Prat són una constant (Jo en tinc dues de trencades i una altra d'uns amics que volaven amb mi), de fet a l'anada l'empleat va agafar les nostres boses o les va arrosegar per mitja terminal ... després el vam perdre de vista ...

Així que quan vaig veure l'artilugi que us presentaré doncs vaig decidir que l'inversió valia la pena. Es tracta de l'Sportube, una bosa de polietilé semirígida amb rodes i nansa per facilitar el transport i protegir el nostre material.

No nomes la caixa és dura sino que a més a més tot el conjunt va ben lligat per evitar moviments dintre del tub. Els esquís lligats entre si amb els bastons i a dintre del tub també ben lligats.

L'interior del tub on van les rodes

Els esquís es superposen un a sobre de l'altre, es lliguen els frens i amb les cintes subjectes els pals i tot el conjunt cap a dins del tub.

Com posar els esquís Com posar els esquís

I així queden abans de tancar el tub

Com es pot observar a les fotos els esquís queden totalment lligats entre si i inmovilitzats dintre del tub donat que la tapa es superposa al tub on estan allotjats els esquís (A la foto superior) i aquesta evita el moviment longitudinal dels esquís. I per assegurar la tapa podem fer servir el passador que porta l'Sportube o un candau per a major seguretat i tranquilitat, tot i que tal com està el tema de la seguretat avui dia als aeroports no se si és bona idea possar-li un candau ... no sigui que el rebentin per veure que hi ha dins ...

Així queda tancat l'Sportube Així queda tancat l'Sportube

 

Aquí es pot posar la cinta per facilitar el transport

 

Si vols traduir aquest article selecciona aquí el teu idioma!!

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/10/2007 21:47
    #1
    Gràcies David, amb un munt de fotos, que és el que mé sinteressa :-)

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    02/10/2007 11:28
    #2
    Wapo, de professional total!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: