Preparant la temporada

Preparant la temporada
Les estacions andorranes inicien la selecció de personal per a la propera temporada 2007/08. Grandvalira ha celebrat aquest cap de setmana una fira destinada al mercat intern per seleccionar el personal que treballarà a l'estació.

Un cop han donat per acabada la temporada d'estiu, les estacions ja comencen a enllestir tots els elements per estar preparades per a l'inici de la temporada d'hivern i un dels aspectes més importants és la selecció de personal. Així, per exemple, aquests dies Grandvalira ha celebrat la primera fira de selecció de personal, amb l'objectiu de trobar personal al mercat intern andorrà. Paral.lelament, les estacions ja posen fil a l'agulla per trobar personal fora d'Andorra.

Així, tal com exposa el director de Vallnord, Martí Rafel, "sempre es prioritza" el mercat intern, però recorda que aquest personal cobreix una mínima part de les necessitats de les estacions d'esquí. Pel que fa al mercat extern, especialment argentins i xilens, Rafel destaca que el 60% són persones que repeteixen, és a dir, que ja han treballat anys anteriors a l'estació i que de ben segur aquest any tornaran. De fet, les estacions tenen acords amb camps de neu d'altres països, cosa que també els permet tenir una cartera de personal per cobrir les places. Per exemple, Vallnord manté contactes amb Bariloche i San Martín de los Andes i, d'aquesta manera, el personal pot fer la temporada a l'Argentina i després venir a Andorra, de manera que tenen feina tot l'any.

Rafel manifesta que des de Ski Andorra ja s'han mantingut contactes amb el Ministeri de Justícia i Interior per abordar la qüestió del personal i que els responsables són "sensibles" envers les necessitats que tenen les estacions.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: