Kilian Jornet manté el liderat de la Copa del Món

Kilian Jornet manté el liderat de la Copa del Món
Mercés a la seva segona posició a la Marmotta Trophy el ceretà manté i eixampla el seu liderat al front de la Copa del Món. De la seva banda Laetitia Roux manté el seu liderat i Mireia Miró s'afiança a la segona posició de la general. Marc Pinsach es situa a la sisena posició en categoria espoir.

Marmotta Trophy

Quan ja nomes queden les proves de la Copa del Món de Tromso el ceretà lidera la classificació general amb prop de 100 punts, cosa que li deixa molt a l’abast la victòria a la mateixa. Jornet va signar la segona plaça a la Marmotta Trophy després d’una dura lluita amb el francés William Bon Mardion amb qui van anar alternant-se al liderat fins que el francés a la darrera baixada va agafar uns segons d’avantatge sobre el d’Atomic que al final van ser suficients per a que aquest sumés la victòria. Tot i això el resultat per a Jornet va ser molt positiu donat que entre ell i els seus principals rivals a la general s’hi va colar el francés Matheo Jacquemoud, així els italians Reichegger i Holzknecht van ser només quart i cinqué, fet que eixamplava l’aventatge de Jornet al capdavant de la general.

Després de la cursa el ceretà declarava “ha sigut una molt bona cursa. Des del principi ens hem pogut escapar amb el William, hem anat lluitant i passant-nos tota la cursa. A la darrera pujada he pogut treure-li uns segons, però m’ha igualat al canvi de pells, i a la baixada m’ha agafat. En qualsevol cas, estic molt satisfet perque he pogut mantenir el primer lloc a la classificació de la Copa del Món i he eixamplat una mica la diferència amb el segon classificat”. La Marmotta Trophy és una prova molt tècnica amb una distància de 15 km i un desnivell de 1.750 metres, Kilian l’ha qualificat com “una cursa llarga i molt tècnica, amb pujades i baixades complicades. Hem gaudit molt”.

Marc Pinsach és sisé a la general després de sumar la quinzena posició i Marc Solà és 17é a la general després d’acabar la prova italiana a la 21a posició.

De la seva banda la barcelonina Mireia Miró es reafirma a la segona posició de la general amb la segona posició a la prova disputada al Südtirol, la líder de la general de la Copa del Món, la suïssa Laetitia Roux, es va impossar a la prova refermant així el seu avantatge al capdavant de la general, Roux suma un plé de 500 punts pels 450 de Miró que ha sumat la segona posició per darrera de Roux a totes les proves. Marta Riba es setena a la general i va acabar onzena a la prova de la Martelltal.

Tromso a mitjans d’abril

Les dues darreres proves de la Copa del Món es disputaran a mitjans d’abril, i per primera vegada, a territori norueg. Una de les proves es durà a terme a la fantàstica muntanya de Blåtind que està situada entre els fiords d’Ullsfjorden i Lyngen.

A Tromso s’hi durà a terme l'altra prova, una prova urbana, es farà una prova sprint que sortirà de la plaça major de la ciutat.

Blåtind

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    28/03/2012 12:35
    #1
    Força anims a tots dos esteu fen una temporada bonisima....... ANIMS & KILIAN-MIREIA ¡¡¡¡¡¡.

    EL REPORT ES UNA PASADA .. ...GRANS ¡¡¡¡. :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: