Més imatges, i resultats, del 5é Vallnord Speed Contest

Més imatges, i resultats, del 5é Vallnord Speed Contest
Entre aquest cap de setmana i ahir dimarts es va disputar a Vallnord Arcalís una nova edició de l'Speed Contest a Vallnord. Ja us vam apropar unes quantes imatges però ens permetem tornar-ho a fer.

Yoan Castagnoli torna a coronar-se al Vallnord Speed Contest

A la zona de Creussans d’Arcalís es va disputar ahir la prova de freeride que va tancar la 5a edició del Vallnord Speed Contest. Aquesta prova es va haver d’ajornar durant la jornada de diumenge a causa del vent intens. El francès Yoan Castagnoli va demostrar la seva hegemonia i va pujar al calaix més alt del podi, per davant d’Omar Locoup, vencedor de la prova d’eslàlom de dilluns, i Arnaud Longobardi. Els tres pilots s’han emportat els primers llocs del freeride però també de la classificació general.

Yoan Castagnoli ha demostrat que és un dels grans especialistes en speedride. Ahir es va imposar a la prova de freeride, que va tenir lloc a la zona de Creussans del sector Arcalís de Vallnord. El pilot francès va completar un descens magistral que li va valer una puntuació de 8,5, mentre que Omar Lucoup va pujar al podi en 2a posició i Arnaud Longobardi en 3a posició.

Eduard Terricabras, director de l’Escola de Speed Ride d’Arcalís ha obtingut una cinquena posició a la prova de freeride i es col·loca sisè en la classificació final. Per la seva banda, l’única noia de la competició i membre del Team Vallnord, Elisenda Viñas, s’ha posicionat en setè lloc a la prova de freeride i en vuitè lloc de la general.

Basilio Silva, membre del jurat i director de l’Escola de Speed Ride de Cerler, ha explicat que a la prova de freeride s’ha valorat, principalment, «que tot sigui bonic, la fluïdesa de la línia i de les figures, i la complicació i el domini de cada rider en el descens». La tècnica de l’esquí també s’ha valorat.

Eslàlom

Durant la jornada de dilluns, es va celebrar a la gran canal d’Arcalís la prova d’eslàlom, en què els pilots participants van disputar tres mànegues per un pendent de 600 metres de desnivell i 15 portes. El francès Omar Lucoup va ser el vencedor de la prova, mentre que Yoan Castagnoli es va classificar en 2n lloc i l’alemany Roman Friedrich, en 3r lloc.

En el còmput general de les dues proves, el francès Yoan Castagnoli s’ha tornat a coronar a Vallnord-Arcalís. El pilot francès ha revalidat el triomf al Vallnord Speed Contest, per davant dels seus compatriotes Omar Lucoup i Arnauld Longobardi.

Vídeo del Canal Vallnord a Youtube, produit pels amics de Carrota Media, la productora del Central de Neu.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: