Doblet de Jornet i Miró a la Mountain Attack

Doblet de Jornet i Miró a la Mountain Attack
Doblet de victòries de Kilian Jornet i Mireia Miró a la Mountain Attack d'Aústria. Els dos atletes de Suunto es van imposar a la prova austríaca, Kilian a la marató de muntanya i Mireia a la Route Tour. Kilian revalida la victòria que ja va conquerir la passada temporada i suma així la seva tercera victòria de la temporada. Quasi sense descans, demà diumenge Kilian i Mireia competiran al Campionat d'Espanya que es durà a terme a Boi Taüll.

Excel·lents notícies per als atletes de Suunto que van participar aquest divendres a la prestigiosa Mountain Attack que es disputa a Aústria. Kilian Jornet va revalidar el títol conquerit la temporada pasada i de pas sumava així la seva tercera victòria de la temporada, de la seva banda Mireia Miró, recuperada d'una lesió al genoll, s'imposava a la Route Tour.

Les adverses condicions meteorològiques van marcar les proves des de la sortida, a Saalbach. Com a conseqüència del mal temps i el vent regnant als pics l'organització va veure's obligada a retallar part del recorregut. "Realment ha sigut una prova molt dura, les condicions meteorològiques han sigut extremes" comentava el mateix Kilian. "Ara toca descansar i pensar en el Campionat d'Espanya de Boí".

La del divendres es la tercera victòria de la temporada per a Kilian després de les aconseguides a ‘La Pyramide’, Vertical Race de Saxonnex, una prova amb un recorregut de 3,3 Km i 580 metres de desnivell positiu i en el Campionat d'Espanya de Vertical Race.

Pel que fa a la Mireia, està recuperant les millors sensacions després de superar una lesió al genoll imposant-se a la Route Tour i demà diumenge estarà també al Campionat d'Espanya de Boí Taüll.

Mountain Attack

Artículos relacionados:

  • Domini català al campionat d'Espanya Publicado el 15/01/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: