Preparar-se per esquiar al club d'hoquei?

Preparar-se per esquiar al club d'hoquei?
Doncs si, aquesta és l'iniciativa del Tecnol Reus Deportiu, un dels clubs històrics del panorama mundial de l'hoquei que a més de buscar seguidors per als seus esports fa d'altres activitats com aquesta de preparació física de cara a la temporada d'esquí. Interesant iniciativa que com a aficionat a ambdós esports no em queda més que felicitar i agrair.

Si hom parla del Tecnol Reus Deportiu de seguida ens vindrà al cap una entitat dedicada a l'hoquei patins, i atenció, no una qualsevol, estem parlant d'un dels grans equips d'aquest esport a nivell mundial, i és que l'actual campió de l'OK lliga compta, entre d'altres títols, amb 5 lligues espanyoles i 7 copes d'Europa, la darrera de les quals guanyada al 2009 davant el Roncato Patí Vic. Però el Reus Deportiu no es limita pas a l'hoquei patins, el club compta amb seccions d'atletisme, bàsquet, escacs, excursionisme, gimnàstica rítmica, karate, patinatge artístic sobre rodes, rugbi, tennis i tennis taula.

Tecnol Reus Deportiu

I que hi té a veure amb l'esquí?

A més de totes aquestes seccions ja esmentades l'entitat compta amb un servei d'activitats dirigides al seu gimnàs, i apart de les típiques activitats d'aquagim, body pump, ioga, pilates, estiraments o body combat, per citar-ne algunes, doncs hi fan una interessant activitat dirigida a tots els seus socis practicants dels esports d'hivern, les Ski Sessions.

Amb aquesta denominació el club roig i negre ofereix un cicle de classes preparatòries per a la temporada d'esquí, classes que s'allargaran en funció de la durada de la temporada. Dirigides per Cristian Díaz aquestes sessions es duen a terme tots els dimecres, a un quart de 8, a la sala 2 del gimnàs del club. Aquesta activitat dirigida serveix per preparar físicament als esquiadors i per conèixer aspectes relacionats amb aquest esport. Els entrenaments es focalitzen majoritariament a les extremitats inferiors amb diferents materials i tècniques per millorar la força, la resistència i l'equilibri, entre d'altres. També ofereixen la possiblitat de fer un entrenament personalitzat encarat a l'esquí a la sala de fitness per a qui vol entrenar amb màquines sol o en grups reduïts. Prèviament, el personal del Reus Deportiu manté una entrevista amb l'interessat per tal de determinar quin és el nivell físic i d'esquí del soci, abans d'entrar en la rutina.

Tant un servei com l'altre són gratuïts i van adreçats exclusivament als socis del Reus Deportiu que paguen per a fer activitats.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: