No et perdis l'estrena de 'Winter of Wells'

No et perdis l'estrena de 'Winter of Wells'
No et perdis l'estrena a Barcelona de la pel·lícula d'esquí de la temporada: 'Winter of Wells'. Milers de persones ja han vist on-line aquest gran documental sobre Jossi Wells i la seva família, i ara tu el veuràs en directe, en pantalla gegant i amb el millor ambient d'esquí. La cita: dijous 15 de desembre, 22.30h, a la discoteca Otto Zutz de Barcelona. Hi haurà premis pels asistents com els premiats esquís Atomic Punx, signats per Jossi, entre d'altres premis, i la festa, totalment gratuïta, serà de les que trigaràs a oblidar.

Quan una pel·lícula es converteix en un objecte de culte és per alguna raó, i més encara quan aquesta es centra en l'esquí, a la passió que sent un dels millors riders del planeta terra, Jossi Wells, i tota la seva família. Aquesta és la temàtica de ‘Winters of Wells’. La cinta, dirigida per Tim Pierce, és espectacular i única, és per això que s'ha convertit en un objecte de culte. El mateix Pierce apunta que "l'història de la familia Wells –els germans Jossi, Byron, Beau i Jackson Wells, i els seus pares Bruce i Stacy– és una de las més apasionants de l'esport. I per això vull ensenyar al món aquesta família única, que ens ha regalat quatre dels millors freeskiers del Planeta".

Winter of Wells

Imatges maï vistes

A aquesta espectacular cinta, tots els privilegiats que veieu en directe aquesta peli a l'Otto Zutz, alucinareu amb les imatges i seqüencies més espectaculars que maï hagueu vist, però també amb algunes de les imatges que no acostumen a sortir a aquest tipus de cintes, com per exemple el día a día d'aquesta increïble família. Per tot això, no et perdis aquesta vetllada de cinema i esquí!!

Fitxa tècnica:
Quan: la nit del dijous, 15 de desembre, a partir de les 22.30 hores
On: Otto Zutz de Barcelona (carrer Lincoln, 15. 93 238 07 22)
Preu: gratuïta
Sortejos: entre tots els assistents es sortejaran uns esquís Punx d'Atomic signats per Jossi Wells, així com d'altres regals

Per si vols anar fent boca del que t'espera, aquí tens el trailer de la película:

Artículos relacionados:

  • ... Winter of Wells, la família del freeski Publicado el 23/09/2011

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    08/12/2011 23:07
    #1
    Muy interesante. Lástima que Bcn me pille un poco lejos, jeje.

    Por cierto, muy buena idea lo de icrustar el twiter. Así nos puedes restregar los viajes en tiempo real. :diable:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    09/12/2011 18:21
    #2
    #1 No es por restregar ... es por informar :diable: :diable:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: