FGC assumeix la gestió de Port Ainé i Espot

FGC assumeix la gestió de Port Ainé i Espot
FGC assumeix l'encàrrec del govern de la Generalitat de gestionar directament les dues estacions i, en conseqüència, s'ha arribat a un acord amb l'ICF i GranPallars per rescindir el contracte vigent. Aquest acord contempla que Ferrocarrils subrogui tot el personal de GranPallars. La rescissió serà efectiva a partir del proper 30 de setembre per garantir que el traspàs en la gestió es faci d'una manera ordenada i assegurar l'obertura de les instal·lacions a ple rendiment la propera temporada d'hivern, assumint-ne directament la direcció. FGC agraeix a GranPallars la tasca realitzada en la gestió d'Espot i Port Ainé i les facilitats per arribar a l'acord de rescissió del contracte, que expirava el 2014. FGC esta treballant en l'elaboració d'un pla estratègic que definirà les actuacions a impulsar.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de Finances i GranPallars han arribat a un acord amistós aquest divendres per rescindir, a partir del 30 de setembre, el contracte de GranPallars com a empresa gestora de les estacions d'esquí d'Espot i Port Ainé. L'acord contempla que Ferrocarrils subrogui el personal de GranPallars. L'encàrrec del govern de la Generalitat a FGC per assumir directament la gestió d'Espot i Port Ainé ha propiciat la rescissió, tot i que el contracte que GranPallars havia signat amb l'ICF tenia vigència fins al 2014 i s'havia subrogat automàticament en el procés d'adquisició de les estacions per part de Ferrocarrils.

FGC i GranPallars han acordat que la rescissió no serà efectiva fins el proper 30 de setembre per garantir que el traspàs en la gestió es faci d'una manera ordenada i garantir, d'aquesta manera, l'obertura de les instal·lacions a ple rendiment la propera temporada d'hivern. Ferrocarrils assumirà directament, doncs, la gestió d'Espot i Port Ainé tenint en compte, com fins ara, al territori a través dels acords amb les institucions locals i comptant, en tot moment, amb el teixit empresarial de la zona. L'objectiu final és el de potenciar aquestes instal·lacions perquè esdevinguin un motor de dinamització econo?mica del Pallars, més enllà de la temporada d'esquí. Amb aquest objectiu FGC amb l'elaboració d'el pla estratègic definirà les actuacions a impulsar en el futur.

FGC aprofita aquest comunicat per agrair a l'empresa GranPallars la dedicació i la bona feina d'aquests darrers anys en la gestió d'Espot i Port Ainé. Sens dubte la tasca realitzada ha contribuït decisivament a posicionar la comarca del Pallars Sobirà tal i com es mereix en el mapa de les estacions d'esquí catalanes de referència al Pirineu.

Així mateix Ferrocarrils també vol agrair a GranPallars les facilitats per arribar a aquest acord.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: