El Club Gel Puigcerdà revalida el títol

El CG Puigcerdà humilia al Jaca a la seva pista i es proclama campió per segon any consecutiu de la lliga d’hoquei gel. No ha clagut disputar ni el tercer partit de desempat donat que el CG Puigcerdà ha imposat la seva llei als dos primers partits de la final. Aquest és el quart títol de la Superlliga que aconsegueixen els ceretans.

CH Jaca - CG PuigcerdàEl Club Gel Puigcerdà es desfà del Jaca en el segon i definitiu partit de la final de la Superlliga d’hoquei sobre gel. Els groc-i-negres van aconseguir un contundent 3 a 11 a la vella pista aragonesa. Amb aquest resultat es converteixen per segon any consecutiu en campions de lliga, per primera vegada revaliden el títol de la Superlliga i també baten el seu rècord de gols aconseguits en una final de lliga.

Amb aquesta victòria els de la Cerdanya aconsegueixen la seva quarta lliga. D’altra banda també han demostrat que han estat el millor equip de la temporada, tant per la seva regularitat com per l’efectivitat i el bon joc. El tècnic puigcerdanenc, Peter Oppitz, ha sabut perpetrar un sistema que ha funcionat a la Cerdanya. Un joc disciplinat, però creatiu alhora. Amb aquestes dues lligues consecutives, el tècnic opina que si les coses continuen en la mateixa línia, el club pot iniciar una ratxa de títols.

CH Jaca - CG PuigcerdàRes a veure amb el primer partit que es va jugar a Puigcerdà la setmana passada i que es va haver de decidir amb un gol d’or a la pròrroga. El match d’aquest dissabte a la nit va ser molt diferent. El Puigcerdà va sortir concentrat a la pista, mentre que el Jaca no va saber aguantar la pressió d’haver de portar el ritme del partit. Ben aviat els groc-i-negres van començar el seu compte de gols. Va ser Tomas Pokrivcack ‘Pocoloco’ (18) qui va fer el primer gol en el minut dos de la primera part. En aquest període els actuals campions van fer dos gols més, un de Milan Carski ‘Txara’ (20), i l’altre d’Iván Gracia (9). Els locals van reduir distàncies en l’últim minut del primer període.

De poca cosa va servir el gol aragonès. En la segona part, els nervis es van apoderar dels del Pirineu central. Això es va reflectir amb una gran quantitat d’incorreccions, que va deixar en inferioritat numèrica al seu equip durant deu minuts. El CG Puigcerdà va saber aprofitar perfectament aquesta oprtunitat. El seu joc concentrat, i les seves jugades van fructificar, fins arribar al final de la segona part amb el partit més que sentenciat. El resultat en el minut 40 era de 2 a 7. Gols de Gracia (dos gols), Peter Kotlaric ‘kotlo’ (23), i Dani Hilario (27).

Cel.lebració del títol al pavelló de Jaca

El tercer temps va ser la crònica d’una derrota anunciada amb altaveus. Els locals estaven totalment destrossats. A més van començar a acusar el cansament. El Puigcerdà, per contra, va continuar amb la seva tònica. Encara va allargar el resultat amb tres gol més fins fer pujar el 3 a 11 final al marcador.