Beat Feuz: Apunta a estrella

Beat Feuz: Apunta a estrella
Un suis de nomes 20 anys ha marcat la diferència en els Campionats Mondials Júnior disputats a Aústria (Altenmarkt/Flachau/Zauchensee), aquest nano apunta a figura, així que ja podeu anar aprenent-vos el seu nom, ben aviat si segueix la seva progressió tenim a una futura estrella que faci reverdir els èxits de l'equip suïs orfe d'una estrella des de fa ja una colla d'anys.

Els que la FIS ha considerat com els millors Campionats Mondials Júnior fins ara mai disputats s'han disputat a Aústria (Altenmarkt/Flachau/Zauchensee).

Nicole SchmidhoferBeat Feuz

Nicole Schmidhofer --- Beat Feuz

Un jove suïs de 20 anys, Beat Feuz es va fer diumenge amb la seva quarta medalla en fer-se amb l'or en impossar-se al supergegant després d'haver sumat també l'or al descens (A la foto inferior), a la combinada i el bronze a l'eslàlom, convertint-se així en l'esquiador amb més medalles dels campionats.

Beat Feuz al descens

Pel que fa a les noies l'austriaca Nicole Schmidhofer va fer-se amb dos ors, una plata i una de bronze convertint-se en l'esquiadora amb més medalles. L'eslovena Ilka Stuhec s'ha fet amb dos ors mentre que Tina Weirather (LIE) va fer-se amb un or i dues medalles de plata. Pel que fa als nois d'altres joves amb bons resultats han estat Marcel Hirscher (AUT) amb dues medalles (un or i una plata) o Bernhard Graf (AUT) amb tres (una plata i dues de bronze).

Nicole Schmidhofer

El país anfitrió Aústria com molt sovint s'ha fet amb el major nombre de medalles amb un total de 13 (3 ors/4 plates/6 bronze), seguida de Suïssa amb 5 (3 ors/1 plata/1 bronze) i Eslovènia amb cinc també (3 ors/0 silver/2 bronze), un total de set païssos van guanyar alguna medalles. El trofeu Marc-Hodler-Trophy, pel que sumen punts els dos millors esquiadors de cada país, també va ser per a l'equip austriac amb 153 punts. Eslovènia va ser 2ona amb 102 punts, seguida de Suïssa amb 67 punts, Alemània (31) i l'equip unipersonal de Liechtenstein va ser cinqué (28 punts).

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: