Darrers forfets de Vallnord que regalem!!!

Darrers forfets de Vallnord que regalem!!!
Ja tenim aquí els dos darrers forfets de Vallnord que regalem. Tot i que la temporada retrasa esperem que la comenceu amb alegria esquiant per la cara!!

Ja tenim aquí els dos darrers forfets per sortejar de Vallnord, aquesta vegada us ho possarem ben fàcil, nomes caldrà que feu un ràpid cop d'ull a la plana de Vallnord i allà podreu ràpidament conèixer les darreres respostes que us farem en aquest concurs.

Un cop més, us expliquem una mica la senzilla mecànica del concurs, cada setmana us farem dues preguntes sobre l'estació andorrana de Vallnord, si sabeu la resposta envieu-nos ràpidament un correu amb les respostes correctes a concursmdn@gmail.com possant a l'assumpte: Concurs Vallnord - Setmana 5, si no la sabeu feu una volta per la nostra plana o per la plana de l'estació i segur que trobareu la resposta.

Com es guanya el concurs? Doncs és ben senzill, el primer a respondre correctament a les preguntes s'enduú de forma automàtica un forfet. I l'altre forfet es sortejarà entre tots els encertants, excloent el que ja ha sigut premiat. Cada correu amb les respostes correctes rebrà un correu de resposta amb un número que si coincideix amb les tres darreres xifres del sorteig de l'ONCE del següent dilluns s'endurà l'altre forfet, cas de quedar desert suprimiriem la tercera xifra i si tot i així no hi hagués coincidència doncs treuriem la segona.

El cercle de la Coma a Arcalís

Si rebem dues respostes del mateix correu automàticament quedaràn ambdues descalificades. Les respostes es poden enviar fins a la mitjanit del següent diumenge després de la publicació d'aquest article, en aquest cas el diumenge 3 de desembre (L'única hora vàlida serà la que dongui el nostre servidor de correu). Els guanyadors rebran un correu amb les instruccions per rebre el seu val que hauran de bescanviar a les pròpies guixetes de l'estació. En cap cas admetre'n cap tipus de canvi pel forfet.

I bé, aixó és tot ... aquí teniu les preguntes!!!!

Pregunta nº 1: Com es diu la ràdio de l'esquiador a Vallnord?

Pregunta nº 2: I ara una mica d'història, quin any es van unir els sectors Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís?

Molta sort!!!! i felicitats als premiats i gràcies a tots els que heu participat ... seguiu atents que ben aviat tindrem més sorpreses ...

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: