I seguim regalant forfets de Vallnord

I seguim regalant forfets de Vallnord
Aquesta setmana dos nous forfets de Vallnord per regalar, animeu-vos que cada dia en queden menys!!! Molta sort!!!

Encara no hem tancat el concurs de la setmana passada i ja obrim aquest amb dos forfets més de regal per a que gaudiu de l'estació andorrana.

Com es guanya el concurs? Doncs és ben senzill, el primer a respondre correctament a les preguntes s'enduú de forma automàtica un forfet. I l'altre forfet es sortejarà entre tots els encertants, excloent el que ja ha sigut premiat. Cada correu amb les respostes correctes rebrà un correu de resposta amb un número que si coincideix amb les tres darreres xifres del sorteig de l'ONCE del següent dilluns s'endurà l'altre forfet, cas de quedar desert suprimiriem la tercera xifra i si tot i així no hi hagués coincidència doncs treuriem la segona.

Una cursa plena d'il.lusions

Si rebem dues respostes del mateix correu automàticament quedaràn ambdues descalificades. Les respostes es poden enviar fins a la mitjanit del següent diumenge després de la publicació d'aquest article, en aquest cas el diumenge 19 de novembre (L'única hora vàlida serà la que dongui el nostre servidor de correu). Els guanyadors rebran un correu amb les instruccions per rebre el seu val que hauran de bescanviar a les pròpies guixetes de l'estació. En cap cas admetre'n cap tipus de canvi pel forfet.

Freeride en estat pur a Ordino

I bé, aixó és tot, aquesta setmana toca competició ... aquí teniu les preguntes!!!!

Pregunta nº 1: Com es diu el tradicional Trofeu infantil que es disputa a Ordino-Arcalís i que aquest any arriba a la seva quinzena edició?

Pregunta nº 2: L'any passat per primer cop van acollir l'esdeveniment freeride més important del Pirineu, com es diu aquesta cursa de freeriders?

Molta sort!!!!

Envieu les vostres respostes a concursmdn@gmail.com.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    20/11/2006 12:52
    #1
    Les respostes correctes eren el Trofeu Borrufa pel que fa al trofeu infantil i El Dorado pel que fa a la cursa de freeriders ... aquesta nit estigueu atents al sorteig!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: