Ple austriac a Levi

Ple austriac a Levi
Amb 10 graus sota zero, un dia ennuvolat i emboirat, i sobretot amb moltes ganes per fi avui ha començat la Copa del Món 2006/07. Ha estat a Levi amb l'austriaca Marlies Schild com a primera guanyadora, amb Pärson decepcionant i l'armada austriaca espantant a les rivals.

Marlies Schield de jovenetaMarlies Schild ha liderat un podi ple d'austriaques, impossant-se per davant de Nicole Hosp i Kathrin Zettel i sumant així la seva vuitena victòria en eslàlom a la Copa del Món, i un cop més l'armada austriaca senta les bases d'una nova temporada que esperen plena d'èxits, Schild demà donarà tot el seu suport al seu amic Benni Raich que començarà la defensa del títol de la Copa del Món.

L'esquiadora de 25 anys ha acabat la cursa en un minut 45,66 segons mercés al millor temps a la primera mànega i el millor temps a la segona compartit amb Zettel que a la primera nomes havia estat setena a 1.17 de Schild. "Estic contenta que s'hagi acabat" declarava encantada als periodistes. "Estava força nerviosa. Era conscient que estava en bona forma i que he esquiat molt bé darrerament, peró la primera cursa de la temporada sempre posa una mica nerviosa. A la meva carrera, sempre he tingut començaments de termporada complicats, per mi aixó és un canvi."

Marlies Schild

Despres de la cursa la medallista de bronze a Torí declarava que a la segona mànega no havia tingut necessitat d'arriscar a la part més dura de la pista i que ha tret profit d'aixó, "És un sentiment molt maco guanyar sense correr masses riscos.". Així doncs Schild, que ja va ser segona l'any passat a la classificació d'eslàlom, presenta la seva més que ferma candidatura per succeir a Janica Kostelic que s'està prenent un any sabàtic.

La medallista de plata a Torí ha fet segona darrera Schild i amb Zettel tercera el president de la FIS no estarà gaire content de que el país que ja va fer-se amb sis dels llocs del top-ten la passada temporada torni a començar molt en forma la temporada.

I és que fa uns dies Gianfranco Kasper va declarar que el domini d'un sol país era dolent per l'esport. "No tinc res en contra dels austriacs, peró penso que masses victòries d'un mateix país i el domini dels austriacs és dolent per l'esport, decreix notablement l'interés." va declarar Kasper al diari alemany Stuttgarter Zeitung.

Podi dels Jocs Olímpics de Torí. Niki Hosp, Anja Pärson i Marlies Schild

La gran esperança per a desbancar les austriaques i campiona olímpica a Torí, Anja Pärson, ha acabat a una decepcionant dotzena posició, en la que ha estat la seva primera cursa després de la seva operació al genoll, esperem que ben aviat es recuperi d'aquest contratemps i no faci una temporada tant irregular com la passada.

Podeu consultar totes les dades de la cursa a aquest PDF penjat a la plana de la FIS.

I no us oblideu que en qualsevol moment podeu consultar el nostre calendari de la Copa del Món 2006/07 per seguir tota l'actualitat de la nova temporada, que per fi ja ha començat.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: