Novetats Grandvalira 2006/07

Novetats Grandvalira 2006/07
Grandvalira inverteix 11 milions en la millora de les instal·lacions, com a estrella l'estrena de la cadira de 6 desembragable paral.lela al telecabina, s'inverteix en qualitat per sobre de la quantitat.

La qualitat per sobre de la quantitat i un increment moderat de les tarifes. Aquest ha estat el lema escollit per Grandvalira per mirar de donar-li la volta a la tendència decreixent que viu el turisme i que l’any passat va traslladar-se també a les xifres del domini esquiable. Així ho va expressar ahir el seu conseller delegat, Conrad Blanch, qui va argumentar que "s’ha perdut un milió de pernoctacions i posem tota l’energia a recuperar les xifres i superar la d’altres anys, després de decréixer l’any passat entre un dos i un tres per cent".

Per aconseguir aquest turisme de qualitat, Grandvalira ha invertit un total d’onze milions d’euros, que han anat destinats a una millora de les instal·lacions. Així, el domini esquiable arriba als 66 remuntadors -amb la instal·lació d’un telecadira de sis places a la pista de l’Avet de Soldeu, un nou telesquí a Grau Roig i un nou tapís al Pas de la Casa-, fomentarà el freestyle a través de la creació de tres nous railparks, i augmenta també el nombre d’aparcaments -al Tarter i al Pas de la Casa- i de canons de neu, superant d’aquesta manera les mil unitats. Tanmateix, per segona temporada consecutiva, el domini esquiable segueix expandint-se cap a França, amb la consolidació del nou accés de Porte des Neiges, que comptarà amb una nova zona de debutants, un railpark i una nova zona destinada als esports d’aventura.

Nicky Wieveg - Total Fight 2006

Com a mostra clara de l'empenta que Grandvalira vol donar al Freestyle aquesta temporada el Total Fight Masters of Freestyle tornarà a estar inclosa dintre el prestigiós circuit Ticket to Ride i aixó tornarà a portar als millors riders als Pirineus el primer cap de setmana d'abril de 2007.

Campanya publicitària

Els estats francès i espanyol seran precisament els dos majors destinataris de la campanya publicitària de Grandvalira, que ha dedicat 2,6 milions d’euros a la promoció exterior. Si bé Catalunya, Madrid i València seran les tres comunitats on es realitzin més esforços, el domini esquiable seguirà promocionant els paquets de grups, amb els quals esperen aconseguir un creixement dels clients russos o nord-americans, entre d’altres. "En els darrers dos anys hem tingut un increment dels usuaris procedents dels Estats Units", va comentar el director comercial, Sergi Juanós, tot argumentant que "l’any passat vam tenir 1.500 clients i aquest esperem arribar fins als 4.000". D’altra banda, fins a un total de 50 hotels oferiran la possibilitat d’obtenir prèviament el forfet, per tal de millorar la comoditat del turista.

Les obres de la nova cadira a la pista Avet

Previsions i tarifes

Quant a les previsions d’afluència, els responsables comercials de Grandvalira són optimistes i esperen superar els 1.850.000 clients de la temporada passada, amb el propòsit de superar els 2 milions. En aquest sentit, Blanch argumentava ahir que, si bé es mantenen com el domini esquiable amb les tarifes més elevades, apostaven per "un plantejament de moderació tarifària". Així, en el cas dels adults, l’augment voltarà el 4%, i situa el forfet de dia en 39 euros durant la temporada alta, i en 36,5 en temporada baixa. En el cas dels infants, l’increment serà aproximadament del 2%, amb un cost de 30 i 27,5 euros, respectivament.

L’obertura de les pistes està prevista per a l’1 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, mentre que el domini esquiable es mantindrà obert fins al proper 15 d’abril.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

Artículos relacionados:


3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/10/2006 17:13
    #1
    ho sento, pero per tercer any consecotiu es quedaran sense la meva visita a GrandValira...entre altres coses els preus crec que son totalment desproporcionats...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    24/10/2006 17:28
    #2
    Desgraciadament a preus proporcionats queden 4 al Pirineu :(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    24/10/2006 19:57
    #3
    També es tornaràn a quedar sense la meva de visita, ultimament m´ha donat per visitar com en els vells temps estacions com Espot, Vallter, Port del Comte, etc., etc. I es que pagar per pagar prefereixo que els meus calers es quedin aquí i no pas a l´estranger.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: