Balanç satisfactori a les estacions andorranes

Balanç satisfactori a les estacions andorranes
Les estacions fan un bon balanç de l'afluència del mes de juliol i destaquen especialment aquestes dades ja que el mes més fort sol ser normalment l'agost. Vallnord remarca que l'increment del volum de visitants se situa aproximadament en el 14%.

Les estacions d'esquí fan un bon balanç del que ha suposat el mes de juliol, cosa que és molt important perquè el gruix de l'afluència de la temporada d'estiu es concentra al mes d'agost. I aquest mes passat ha estat especialment bo per al sector de Pal-Arinsal, ja que el creixement es pot situar en prop del 14% respecte de l'any passat, segons posen de manifest des de l'estació.

Així, el director de Pal-Arinsal, Miquel Medina, remarca que, tot i que les dades no estan tancades de manera definitiva, els remuntadors han transportat durant el mes de juliol el 14% més de persones que en les mateixes dates de l'any passat, i això significa que l'increment de visitants se situa aproximadament en aquesta xifra. Medina justifica aquest increment per tres factors fonamentals. El primer és el bon temps registrat al llarg de tot el mes; el segon, que cada vegada la gent coneix més el producte ofert per Vallnord a l'estiu, i el tercer, l'esforç fet per Vallnord en el món del ciclisme, que fa que l'estació se situï "com un referent als Pirineus", tal com remarca Medina. En aquest sentit el director de Pal-Arinsal exposa l'èxit assolit pel Solo Bici Festival.

MOLTES FAMÍLIES

Tal com destaquen des de Grandvalira, és molt important el volum de públic familiar que visita les estacions d'esquí durant l'estiu i el mes de juliol les estacions també registren no només un bon volum de turistes sinó també públic d'Andorra que aprofita el cap de setmana per passar unes hores en contacte amb la natura.

Des de Grandvalira posen de manifest la bona acollida entre els visitants que han tingut les activitats que s'ofereixen al sector de Canillo i que estan especialment dedicades a un públic més familiar. Entre les activitats que han tingut més acceptació és les que tenen lloc al llac del Forn de Canillo: les canoes i els patins d'aigua. Des de l'estació d'esquí també destaquen l'èxit dels nous circuits de bicicleta de muntanya de Soldeu, un sector que aglutina les activitats d'aventura.

Les expectatives de les estacions per al mes d'agost són elevades ja que sol ser un mes amb més afluència que el juliol. Pal-Arinsal ja va tenir ahir i diumenge una bona entrada de turistes.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • VALLNORD, el Mountain Park dels Pirineus Publicado el 18/05/2006
  • Grandvalira a l'estiu: Campbase Publicado el 15/05/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: