Total Fight 2006: Snowboard

Total Fight 2006: Snowboard
Avui a Grandvalira hem viscut una jornada de molt alt nivell, un espectacle que es recordarà durant molt de temps i que promet repetir-se. Al park avui s'ha coronat com a Master of Freestyle l'austríac Michi Stanschitz.

Si bé l'espectacle ja va començar dijous i ahir divendres avui s'ha viscut la primera jornada de finals i s'ha vist l'altíssim nivell dels participants en aquesta prova que debuta al més prestigiós circuit de l'snowboard, el Ticket to Ride. Ahir a més a més vam viure concerts i avui a la nit gaudirem de l'ambient del concert de "No Way Out" a Alex Murray de les Chicks on Speed als plats a la carpa gegant situada al pàrking d’El Tarter muntada per Pepsi i MTV.

El “master” és austríac

El premi de master del freestyle ha recaigut en l’austríac Michi Stanschitz (Völkl) que ha anat passant de manera impecable totes les rondes fins que en la final s’ha enfrontat al suec Nicky Wieveg (Burton), que s’ha hagut de conformar amb el segon lloc. En la seva ronda guanyadora l’austríac ha escollit la línia del big air marcant-se en aquest primer gran salt un shifty 540 que ha planxat amb mestria, fet que li ha permès prendre suficient velocitat per a encarar l’espectacular step up on ha definit un nosegrab tail bone. En la tercera lloma ha acabat amb un clàssic misty. El suec que li anava al darrere ha escollit la línea del halfpipe seguit de les tres llomes on s’ha marcat un 720 backside, un 180 frontside i un switch frontside 720, respectivament.

Forta competència

S’havia de donar tot i això és el què han fet tots els riders que estaven entre aquests 16 afortunats. En tercera posició s’ha classificat l’austríac Simon Schweiger (Völkl) i el quart ha estat l’exòtic neozelandès Quentin Robbins (Völkl), que no ha pogut repetir avui la seva victòria d’ahir a l’Expression Session classificatori.

Presència espanyola i argentina

Entre els 16 finalistes hi ha hagut tres espanyols (Iker Fernández, Isaac Vergès i Miguel Moreno) i cinc argentins (Yuyo Muglia, Matías Radaelli, Marcos Green, Tomás Materi i Txarlee Arancibia). De tots aquests només dos espanyols han passat a vuitens, Moreno i Vergès, on han estat eliminats pels seus contrincants.

TTR ha arribat per quedar-se

La segona edició del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle, competició que aquest any ha entrat al TTR (Ticket To Ride) –el circuit mundial d’snowboard de més prestigi-, ha estat un èxit de públic, organització i, el més important, un espectacle que poques vegades es pot veure als Pirineus.

Al voltant de 60 riders arribats d’arreu del món al llarg de la setmana han gaudit de l’Snowpark de Grandvalira-El Tarter que compta en aquest moment amb els mòduls més impressionants que hagi tingut mai.

Els participants representen a 12 països (Finlàndia, Àustria, Suècia, França, Suïssa, Nova Zelanda, Regne Unit, Argentina, Canadà, Estats Units, Espanya i Andorra). La inclusió del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle en el circuit mundial TTR ha provocat la presència d’un bon nombre dels millors riders mundials.

El millor freeski arriba demà diumenge

No se’n vagin, encara n’hi ha més... Finalitzada la competició d’snowboard, el diumenge arriba el torn del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle per a esquiadors. La jornada començarà amb la sessió d’entrenaments en la que els riders podran escalfar motors per a la carrera. A continuació, l’Expression Session de freeski oferirà una exhibició de les millors maniobres que actualment es poden realitzar sobre la neu per a donar pas, finalment, al Grandvalira Total Fight Freeskiing. En aquesta s’enfrontaran els 16 millors classificats de l’Expression Session. El nivell torna a ser internacional amb un bon grup de canadencs i americans.

Vesprades de Chill-Out

L’adrenalina descarregada durant l’Expression Session i les proves classificatòries que es van realitzar ahir pel matí a l’Snowpark de Grandvalira-El Tarter es va anar abaixant ahir a la tarda de Chill Out. El festival de Dj’s i VDj’s es va completar amb el Foto Festival, en el que es van poder veure les millors instantànies preses per 14 dels millors professionals de la fotografia del món del freestyle a nivell internacional. Avui dissabte, la imatge -aquest cop en moviment- tornarà a ser protagonista de les activitats posteriors a la competició. El Vídeo Festival presentarà les filmacions més canyeres de sis productores que permetran veure imatges rodades en els millors espots europeus. El ritme musical de la tarda l’imprimiran des dels seus plats els aclamats Dj Txarlee, Dj Kinow i VDj Eye, que oferiran a tots els assistents les seves més recents i innovadores creacions.

Concerts de bogeria

Desprès d’haver escoltat les rimes més tremendes per cortesia de The Movidas i la canya amb la que Dj Jekey va fer girar els plats durant la nit de divendres a la Sala Nemo, encara queden energies per a rematar el festival de música aquesta nit a la carpa PEPSI. Aquest espai instal·lat al pàrking de Grandvalira-El Tarter i amb capacitat per a 2000 persones soltarà milers de watts per a fer tremolar la nit andorrana. Presentat pels nois de MTV, el concert dels No Way Out oferirà el millor pop-rock melòdic del moment. El colofó final de la nit el posaran els plats de la transgressora Alex Murray, component de Chicks On Speed. La reina del techno-punk defensarà el seu tro al festival de música del Grandvalira Total Fight.

Els guanyadors:

Primer classificat
Michi Stanschitz

Segón classificat
Nicky Wieveg

Tercer classificat
Simon Schweiger

Quart classificat
Quentin Robbins

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    02/04/2006 16:27
    #1

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: