Boí Taüll Resort d'estrena

Boí Taüll Resort d'estrena
L'estació lleidatana estrenarà la nova homologació per a súper gegant obtinguda la passada temporada amb la celebració dels nacionals masculins d'esquí alpí.

L'estació d'esquí lleidatana ultima els preparatius del Súper Gegant previst pel proper 28 de març i amb el qual estrena l'homologació FIS aconseguida la passada temporada.

Els campeonats absoluts masculins d'Espanya es celebraran els propers 28, 29 i 30 de març a l'estació de Boí Taüll Resort i tenen com a especial atenció l'estrena del Súper Gegant. Tot i que també està prevista la celebració el 29 de març d'un eslàlom gegant i el 30 un eslàlom especial.

La pista de Vaques està autoritzada per dur a terme Eslàloms, Eslàloms Especials i Gegants donat que te un desnivell de 250 metres. Per la seva part, els Súper Gegants es celebrarien a les pistes de Bassada i Gran Diagonal que ofereixen un desnivell de 450 metres, obligatori per celebrar aquest tipus de curses.

Amb aquesta autorització Boí Taüll Resort se suma a les 3 estaciones catalanes que ja tenien aquesta homologació internacional: La Molina, Vàqueira-Beret i Vallter 2000. Essent l'única, juntament amb Vàqueira-Beret, capaç d'acollir Súper Gegants a Catalunya.

Amb els Absoluts queda reafirmat que Boí Taüll Resort pot acollir qualsevol tipus de cursa i que el nivell d'organització d'aquest tipus d'aconteixements és tot un èxit si tenim en compte la voluntat federativa de celebrar competicions a aquesta estació.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: