Oakley winter games

Oakley winter games
Els esportistes d'Oakley es van emportar 65 medalles als Jocs de Vancouver'10. Tot un èxit tal com ha assenyalat el CEO de la comapnyía Colin Baden. Els productes d'Oakley van estar presents als podis d'esports variats com el patinatge de velocitat, l'hoquei o els esports de neu on ja són tot un clàsic.

Els esportistes d'hivern que usen Oakley i que es van donar cita en els Jocs de Vancouver durant febrer van guanyar 65 medalles. Concretament, el compte final va ser de 24 ors, 22 plates i 19 bronzes. Els models més utilitzats són les màscares Crowbar, A Frame i Splice, i les ulleres de sol Radar, M Frame, Flak Jacket i Enduring.

Shaun White

"No podria estar més orgullós dels resultats d'aquests atletes, ni més orgullós que hagin decidit confiar en els productes Oakley per a la major competició de les seves vides", va dir el CEO de Oakley Colin Baden. "El nostre icona s'ha generalitzat a Vancouver. Alguns poden pensar que només era una qüestió de patrocini, però els atletes de classe mundial insisteixen en la tecnologia de Oakley ja que demanen el millor en rendiment i protecció. Aquests homes i dones comprometen molts anys de la seva vida, suportant sacrificis indicibles per preparar-se per aquests pocs dies de febrer on se'ls dóna una oportunitat per assolir els seus somnis. Oakley ha passat dècades desafiant els límits. Per això, no hi ha major elogi que els esportistes d'elit portin els nostres productes" va concloure Baden. Les ulleres i màscares Oakley van estar al podi d'esports variats com la patinatge de velocitat, short track, snowboard, snowboarder cross, esquí, bumps (sots), freestyle, esquicross, fons i alpí.

Daron Rahlves

En els esports de neu

L'americà Shaun White va augmentar encara més la seva llegenda fascinant el públic amb la seva ronda final al halfpipe que va ser premiada amb l'or i usant les ulleres Oakley model A Frame, el seu favorit durant els darrers deu anys. El canadenc Alexandre Bilodeau que va guanyar l'or en la modalitat de bamps va portar les ulleres model Crowbar, i Daron Rahlves a esquicross les va qualificar com "les ulleres amb el millor ajust que ha portat mai".

La canadenca Ashley McIvor va guanyar l'or en el complicat traçat de esquicross de Cypress Mountain amb la màscara High Intensity Persimmon en uns dies grisos i amb boira en què la ventilació de les ulleres i la seva lluminositat eren fonamentals per distingir el relleu. L'esquiador Chris Del Bosco amb Oakley Crowbar va afegir que "a l'esquicross hi ha moltes variables que estan fora del teu control. Una visió clara és un component crucial". Altres atletes també van expressar el seu reconeixement cap a la tecnologia Oakley, incloent la medallista de plata canadenc Jennifer Heil: "En els meus carreres he de ser capaç de llegir el terreny a quatre bumps per segon. Sovint, els nostres esdeveniments es troben amb condicions difícils, com ara la boira, llum plana, el sol alt, o fins i tot la nit. Les diferents opcions de lents de Oakley m'asseguren una bona visió".

Scott Niedermayer

En els esports de gel

Les noves ulleres Jawbone també són utilitzades en nombrosos esdeveniments. El patinador Charles Hamlin de Canadà va aconseguir l'or en short track utilitzant aquest disseny, i també els membres de l'equip de relleus de Canadà que van guanyar l'or en els 5.000 metres. El patinador nord-americà Travis Jayne va dir que li encanta el disseny de les lents intercanviables. "És un gran avantatge per a mi, perquè les pistes de gel que competim no sempre tenen la mateixa il luminació. Algunes són molt fosques, i necessito Oakley d'alta intensitat i lent groga. Algunes són molt brillants, i he de fer servir la lent Negre Iridium per mantenir la mirada cap avall", va assegurar Travis.

Oakley també compta amb el disseny destinat a dones. El model Enduring va ser usat per la canadenca Marianne St-Gelais durant la seva actuació a short track en la qual va guanyar la medalla de plata. Enduring és també un dels models favorits de Katherine Reutter, plata en els 1.000 m de patinatge de velocitat, de l'equip dels EUA Reutter va destacar el programa personalitzat Oakley que permet als atletes customitzar l'estil de les seves ulleres i la seva protecció.

Asleigh McIvor

Els models més premiats

Les ulleres Oakley Radar van ser grans triomfadores a Vancouver, i nou atletes van veure el seu camí cap a l'or a través d'aquesta òptica. Nombroses medalles van ser obtingudes pels participants amb el model M Frame, incloent un or en patinatge de velocitat de Sven Kramer d'Holanda. Oakley Flak Jacket van ser les ulleres escollides per l'equip dels EUA de short track i per JR Celski en la seva actuació premiada amb la medalla de bronze en pista curta.

Molts més participants es van basar en la protecció i la claredat de la pantalla de protecció del casc d'hoquei que ha permès jubilar les antigues reixes i substituir-les per aquesta visera. Les Oakley Hoquei a Vancouver van estar presents a la gran final entre el Canadà i els EUA ja que tots dos equips la fan servir. Jugadors mítics que van des del Scott Niedermayer a Teemu Selanne, qui va establir el rècord de puntuació a Vancouver i que defensa la superioritat de Oakley pel que fa a alta tecnologia des de fa molt de temps. Igual que tants esportistes, que depenien d'aquesta alta tecnologia de Oakley per a les competicions de les seves vides.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: