El Port obrirà el divendres

El Port obrirà el divendres
Amb l'episodi de nevades que ens ha visitat aquest cap de setmana el Port del Comte l'estació del Solsonès s'assegura un bon començament de temporada amb gruixos que amb el treball de pisapistes i canons permetran obrir en molt bones condicions aquesta nova temporada en que s'espera al menys repetir els 145.000 dies d'esquí venuts la pasada temporada.

L'estació d'esquí del Port del Comte (Solsonès) preveu obrir aquest divendres tal com ha confirmat el seu director Alfons Ferrer. Les últimes nevades han deixat uns gruixos d'uns 25 centímetres a la cota alta i uns 20 a la cota baixa. Ferrer ha explicat que ha nevat bastant i que, a més a més, el fred ha permès que es pogués produir força neu. Tot i així el director de l'estació no ha volgut concretar encara el nombre de pistes que s'obriran en el primer dia de la temporada perquè "tot depèn del temps que faci durant els dies que falten fins arribar a divendres". Port del Comte va tancar la temporada passada amb 145.000 esquiadors.

Imatge de Port del Comte

El director no confirma el nombre de pistes "perquè depèn del temps que faci".L'estació ha fet aquesta temporada una remodelació important de les pistes a la zona de l'Hotel com la renovació dels telesquís, l'arribada a la pista del Donadó i la sortida del telesquí de Prat Berlà. A més a més, s'ha construït una nova caseta de serveis, s'ha instal·lat un nou telesquí per a debutants i nous canons de producció de neu artificial. D'altra banda s'ha fet una millora de les captacions d'aigua a la zona d'Estivella, s'han millorat els accessos al pàrquing inferior de la zona Hostal i s'ha fet una nova terrassa a la cafeteria del Sucre. També s'ha remodelat la part baixa de la pista Dreta, s'han col·locat 300 metres de tanca paraneu a la pista Dreta i s'ha sembrat en més de tres quilòmetres de pistes.

Imatge de Port del Comte

Notícia extreta d'El Periòdic de Catalunya.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    04/12/2009 10:15
    #1
    He vist al Facebook que amb el Carnet Jove hi ha descomptes a moltes pistes ;)
    Aquí he trobat la info: http://www.facebook.com/CarnetJovedeCatalunya

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: