Canvi de dates del World Rookie Festival

Canvi de dates del World Rookie Festival
L'organització del World Rookie Festival ha decidit retardar la competició pels dies 30 i 31 de gener de 2010. Les instal.lacions de Vallnord, al sector d'Arinsal, acolliràn per primera vegada una competició de freestyle, enmarcada dintre del conjunt de proves del circuit Swatch TTR World Snowboard Tour. L'espectacle, organitzat per la Federació Mondial d'Snowboard, comptarà amb la presència de riders internacionals fins als 18 anys.

L'organització del World Rookie Festival ha decidit canviar les dates d'aquest campionat internacional d'snowboard, pels dies 30 i 31 de gener de 2010. La competició s'enmarca dintre del circuit Swatch TTR World Snowboard Tour i es disputarà, per primera vegada a Vallnord, concretament al sector d'Arinsal.

A l'estació d'esquí andorrana, aquesta competició es presenta sota el nom d'Iberic Rookie Festival i està dirigida a riders d'entre 12 a 18 anys. Serà la possada a punt de l'equip d'ASP Snowparks que ha sigut l'encarregat de renovar aquesta temporada la Freestyle Area de Arinsal. A més a més faràn el manteniment de la zona durant els dies de competició. Prop de 40.000 m2 de diversió que el converteixen en uno dels snowparks més grans del sud d'Europa.

Els intrèpids participants competiràn per una plaça per la gran final, que es durà a terme als Alps austríacs el proper mes d'abril de 2010, on es coronarà al campió del Tour. Després del seu pas per Andorra, el World Rookie Festival viatjarà a Itàlia, Corea, República Txeca i Aústria.

Molt més que una competició

Paral.lelament, el World Rookie Tour inclou activitats com esmorçars socials, sessions fotogràfiques, presència de personalitates de surf de neu, cobertura mediàtica mondial i aprenentatge d'anglès.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: