Nou patrocinador per Lluís Marín

Nou patrocinador per Lluís Marín
Els bons resultats del surfista andorrà han fet que aquest hagi aconseguit el patrocini de la BIBM durant un any. La progressió i els bons resultats en la Copa del Món no passen desapercebuts per a ningú i la FAE fins i tot ha hagut de canviar els seus plans per permetre que aquesta progressió segueixe al mateix ritme.

Queda clar que la progressió que està evidenciant setmana rere setmana Lluís Marín i els seus resultats en la Copa del Món cada vegada més sorprenents no passen desapercebuts. La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va signar ahir un conveni de col.laboració amb BIBM perquè el banc patrocini el surfista de neu. Parlant en termes econòmics, segons va manifestar la directora d'operacions, Vicky Grau, "farà millorar la seva preparació" de cara a poder obtenir la classificació en boarder cross per als Jocs d'Hivern de Vancouver del 2010.

Això, però, no se sabrà fins al gener del 2010, quan surti publicada la classificació de la Copa del Món. De moment, Marin té la mínima exigida per la Federació Internacional (FIS), que és la d'estar entre els 30 millors en una de les cites mundialistes --ho va aconseguir dilluns amb el 22è lloc a Bad Gastein-- i tenir menys de 100 punts FIS, que els tindrà al febrer quan surti la nova llista. La clau és que d'aquí un any el surfista de la FAE estigui aproximadament entre els 50 millors del món, ja que hi ha una quota de 35 països participants, dels quals cada un d'ells pot inscriure quatre corredors.

Retocs al calendari

Els sorprenents resultats de Marín han fet que la FAE hagi de retocar el seu calendari. Així, tal com estava previst, ara està a Gangwon (Corea), on demà i diumenge disputarà els Mundials i pot millorar la mitjana de punts d'aquest mes --ha d'escollir dos resultats i de moment té 90 i 116 punts en les dues cites mundialistes anteriors. Vistos els bons resultats, també farà dues proves de Copa del Món al Canadà i els Estats Units per poder millorar el rànquing.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • ATB
    ATB
    #1
    Fecha comentario:
    17/01/2009 17:18
    #1
    Segueix. No perdis mia el teu esperit de superació. Un petó.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: