Culebrot Vallfosca

Culebrot Vallfosca
Ja feia dies que la cosa pintava malament per Martinsa-Fadesa, la cultura del pilotasso té aquestes coses, ahir estàs a dalt i demà ... estavellat. Ara al mig de tot aquest desgabell del concurs de crditors és l'ajuntament de la Torre de Capdella qui estudia emprendre accions contra Martinsa-Fadesa, i hom es pregunta ... que se n'ha fet d'aquell aval amb el que tots el polítics i l'inmobiliaria volien tapar boques ... si hi ha aval no hi ha problema ... peró ay, ay, ay ... que sembla que l'aval ningú l'ha vist. Veurem com acaba aixó, peró em penso que un munt de ferralla quedarà a la muntanya sense sol.lució i després com sempre l'estat a pagar.

L’Ajuntament de la Torre de Capdella ha anunciat que està estudiant emprendre accions legals contra l’empresa Martinsa-Fadesa, promotora de la futura estació d’esquí de Filià i del complex residencial d’uns 1.000 habitatges a Espui.

Des de l’Ajuntament es lamenta que no se’ls hagi informat del concurs voluntari de creditors que ha presentat la promotora. Tant el consistori com els veïns de la vall es mostren ara preocupats pel futur del projecte. El delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, ha dit que ha parlat amb l’empresa i que li han comunicat que els projectes a la vall continuen. Això sí, a un ritme més lent.

Aspecte de les obres aquest passat mes de juny - Crèdit foto: Sergioschumi Aspecte d'una de les pilones del telecabina 3S aquest passat mes de juny - Crèdit foto: Sergioschumi Aspecte de les obres aquest passat mes de juny - Crèdit foto: Sergioschumi

Fa unes setmanes la promotora Martinsa-Fadesa ja va informar l’Ajuntament que es donaria una reorientació a les obres i que en lloc de prioritzar els habitatges –se’n van projectar uns 1.000 i sols n’hi ha uns 100 d’acabats–, es prioritzarien els hotels.

Espui la passada tardor

Pel que fa a les obres de l’estació d’esquí, també s’han alentit i l’obertura prevista inicialment per la temporada 2009-2010 s’ha posposat un any més.

La ¿futura? estació el passat hivern

L’alcalde de la Torre de Capdella, Josep Maria Dalmau, ha explicat que continuen les obres del telecabina tricable, que ha de portar els esquiadors fins a peu de pistes.

Així mateix, Dalmau ha explicat que s’ha posat en contacte amb els diferents departaments implicats en el projecte, com ara el de Política Territorial i Obres Públiques, i la delegació del Govern a l’Alt Pirineu i Aran.

Notícia extreta del Diari Bon Dia, les fotos són dels nostre forero Sergioschumi.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: