Es retira la proposició sobre Ordino

Es retira la proposició sobre Ordino
El Comú d'Ordino retira la proposició sobre Arcalís per estudiar la del Grup Liberal. La proposta del PLA beneficiarà altres parròquies, a més de l'ordinenca. Dolsa diu que espera que l'oposició "doni la cara" a la reunió de poble d'avui.

La majoria del Comú d'Ordino va votar ahir a favor de la retirada de la proposició de llei sobre Ordino-Arcalís, ja que el Grup Parlamentari Liberal els ha comunicat que dijous entren al Consell General una proposta que ha de servir no solament per solucionar el problema d'Ordino, "sinó també el d'altres parròquies", tal com va explicar el cònsol major, Enric Dolsa.

Dolsa va recordar que ja en el seu moment havia posat de manifest que la majoria retiraria la proposició "si s'aportava una solució que tingués el mateix objectiu" que la proposició que van recolzar Ordino, Canillo i la Massana. Diumenge els dos consellers del Grup Parlamentari Liberal d'Ordino i la subsíndica van comunicar als dos cònsols i al conseller major de la parròquia l'entrada d'aquesta proposta, que permetrà que la parròquia d'Ordino pugui fer la inversió necessària per tirar endavant el Pla director --amb una inversió de 30 milions-- i que disposi de vuit anys per tornar-se a situar dins els marges d'endeutament que fixa la Llei de Finances Comunals. L'oposició es va abstenir en la votació d'aquest punt i el conseller Pere Babi va criticar que els liberals "s'hagin inventat una fórmula per acontentar altres comuns i que es vagin endeutant".

D'altra banda, el cònsol major va posar de manifest que avui tindrà lloc una reunió de poble en què es debatran els arguments defensats per l'oposició contra el Pla director d'Ordino-Arcalís. "Espero que donin la cara perquè és la seva obligació", va manifestar Dolsa encomiant l'oposició a ser present a la reunió, que també servirà per exposar els resultats de l'estació des del 1989.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • Els líders al Comú parlen sobre Arcalís Publicado el 30/07/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: