Snow Xperience la fira de neu del Pas de la Casa

Snow Xperience la fira de neu del Pas de la Casa
Una fira al Pas promocionarà el sector turístic i les activitats de neu. Una quinzena de fabricants de material d’esquí han confirmat l’assistència a la cita, en la qual també hi serà present el teixit empresarial del poble.

El Pas de la Casa acollirà durant el cap de setmana del 14 al 16 de desembre –coincidint amb el Trofeu Andros–, una fira centrada en els esports d’hivern.

En què seran presents tant els principals fabricants de material d’esquí com una part important del teixit turístic i comercial de la localitat encampadana.

La cita, que portarà per nom Snow Xperience, vol ser “un fòrum de les activitats esportives d’hivern, en què els assistents podran conèixer de primera mà les grans novetats de les marques del sector per a la temporada 2012-2013”, va explicar ahir el president d’Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa i impulsor de la proposta, Jean-Jacques Carrié. En aquest sentit, va destacar que “de moment, ja hi ha una quinzena de fabricants que han confirmat la seva assistència”, tot i que el nombre de participants augmentarà, “perquè encara hi ha acords pendents de tancar amb més empreses”.

Aparador de l’empresariat local

D’altra banda, el responsable de la iniciativa va remarcar que la fira vol ser també un aparador del que ofereix el Pas de la Casa des del punt de vista turístic. “Un dels envelats estarà dedicat a les empreses hoteleres, de restauració i immobiliàries del Pas”, va remarcar en aquest sentit. Igualment, també hi tindran cabuda les botigues de venda i lloguer de material, mentre que alguns locals d’oci nocturn hi participaran amb activitats d’animació.

Un altre dels eixos de la fira serà la promoció de les pistes del Pas. “Hem arribat a un acord amb Saetde perquè ens cedeixi l’espai, a peu de pistes, per instal·lar els envelats”, va explicar Carrié. La fira, concretament, estarà ubicada a la plaça on hi ha les taquilles de l’estació.

Gràcies a aquest acord amb Grandvalira, la cita comercial servirà també com a punt de venda de forfets de temporada del domini esquiable. “Serà una bona manera de captar nous clients per a l’estació; si en queden contents de ben segur que repetiran de cara als pròxims anys”, va posar en relleu el president d’Iniciativa Publicitària del Pas.

D’altra banda, Carrié va admetre que un dels punts més delicats del projecte és el seu finançament. Tot i que la col·laboració de Saetde i l’ajuda del comú d’Encamp permetran que l’Snow Xperience tiri endavant, les coses no estan tan clares quant a la seva promoció publicitària. Així, Jean-Jacques Carrié va explicar que està pendent de tancar un contracte de patrocini amb una entitat bancària que permeti dur a terme la campanya de difusió. “Si no és possible arribar a aquest acord, la publicitat es farà bàsicament a través de xarxes socials”, va apuntar, tot reconeixent que “és lògic que costi trobar ajuda per a iniciatives que encara no estan consolidades”.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: