A tres mesos ja arriba la fresca!!

A tres mesos ja arriba la fresca!!
Falten menys de tres mesos per a que es dongui el tret de sortida a la nova temporada i la fresca ha volgut fer-nos una visita!! Per fi!! Però no cal patir que encara vindràn algunes calorades a visitar-nos fins llavors.

Quan falten menys de tres mesos per a poder tornar a gaudir de la neu a les nostres muntanyes la fresca ens ha visitat aquest cap de setmana i ja s'han vist les primeres volves de neu de la temporada als cims de les muntanyes, i no tant als cims, al refugi de Certascan el seu guarda feia aquesta foto el passat divendres a tots els seus seguidors a Facebook.

Refugi a Certascan

I aprofitant la foto del Jan us recordo que la campanya per salvar el refugi de Certascan segueix en marxa, ja us hi heu sumat? Aquí teniu l'enllaç per conèixer com han anat les coses en aquest assumpte.

I ahir diumenge també es van veure els primers pics enfarinats a Andorra o a la Val d'Aran... Senyores i Senyors... ja queda menys!!

Artículos relacionados:

  • Arriba la temporada, has preparat el material? Publicado el 15/11/2011
  • Que en faig dels meus esquís? Publicado el 05/06/2008

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: