Teaser Aran In Edit

Teaser Aran In Edit
Aventura, emoció, habilitat, superació, aprenentatge i treball en equip, són els valors que vol transmetre aquest document, donant a conèixer a fons de la Vall d'Aran, posar en valor la importància de conèixer i conservar les nostres muntanyes saber els límits i els valors dels éssers humans... Aquest és l'esperit d'Aran In Edit, un film produït i rodat sencer a l'Aran, una excel·lent carta de presentació.

Aventura, emoció, habilitat, superació, aprenentatge i treball en equip, són els valors que vol transmetre aquest document, donant a conèixer a fons de la Val d'Aran, posar en valor la importància de conèixer i conservar les nostres muntanyes saber els límits i els valors dels éssers humans... Aquest és l'esperit d'Aran In Edit, un film produït i rodat sencer a l'Aran. Aquí en teniu una mostra com a excel·lent carta de presentació.

Aquest teaser no és res més que una petita mostra de la producció que han preparat els amics de la productora Bumpy Films i que podreu veure, en breu, quan sigui presentada a Skiamosmagazine. Aquesta és la productora del projecte Aran Ath Limit que es va presentar la passada temporada i que us convidem a tornar a gaudir.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    18/04/2012 21:36
    #1
    Grandes! :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    18/04/2012 22:35
    #2
    Un gran edit de carta de presentación. :+: :+:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: