Llum verda a la construcció del telecabina de Ruda

Llum verda a la construcció del telecabina de Ruda
Ara que els nous governs municipals i el Conselh Generau d'Aran ja han anat prenent possesió dels seus càrrecs les obres i permissos aturats per la cita amb les urnes van tornant a pendre forma.

La comissió d’urbanisme celebrada ahir al migdia a la seu del Conselh Generau, a Vielha, i presidida pel conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va aprovar la modificació del remuntador mecànic que unirà el pàrquing de la nova urbanització de Ruda amb el telecabina situat a la cota 1.500. Concretament, la comissió va aprovar la substitució d’un telecadira per un telecabina. L’Ajuntament de Naut Aran, per tant, podrà iniciar el procés expropiador dels 3.300 metres quadrats necessaris per a la instal·lació de l’equipament tan aviat l’aprovació hagi estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Vilac

Entre els temes que es van presentar a la comissió d’urbanisme, l’únic suspès va ser el pla parcial de Vilac, que preveia la construcció de quinze habitatges unifamiliars en 4.800 metres quadrats, aïllats del nucli urbà. La comissió va considerar que l’impacte visual del pla és inadequat a l’entorn natural de la zona, per la qual cosa instarà l’Ajuntament de Vielha e Mijaran a presentar una ordenació que estigui més d’acord amb els voltants.

Els banys d’Arties

El director general d’Urbanisme, Joan Llort, es va referir al projecte dels banys d’Arties, ja que promotors i Ajuntament haurien decidit reiniciar els tràmits per sortir del punt mort en què es trobava el projecte, després de fer-hi modificacions importants respecte al plantejament inicial. Llort ha considerat encertada l’estratègia i ha dit que se sotmetrà a aprovació en la següent comissió que se celebri a Aran.

Notícia extreta del Diari Bon Dia.

Artículos relacionados:

  • És definitiu: Aquest any no! Publicado el 03/08/2006
  • El telecabina de Vaquèira no s'acabarà aquesta temporada Publicado el 02/08/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: