El telecabina de Vaquèira no s'acabarà aquesta temporada

El telecabina de Vaquèira no s'acabarà aquesta temporada
Naut Aran demana al TSJC que es pronunciï sobre el telecabina de Vaquèira, l'ajuntament manifesta la seva preocupació pel retard en el pronunciament sobre la suspensió cautelar que afecta al primer tram d'aquest giny.

El giny, del que ja s'ha construit la fase que va des de 1.500 fins a 1.800 metres, no es pot enllaçar amb l'aparcament de Val de Ruda, a una cota inferior, perque es troba suspés per ordre judicial davant les queixes dels veins de les comunitats de propietaris afectades pel seu traçat, que consideren que vulnera la seva intimitat al estar molt pròxim a les seves vivendes.

Cal recordar que els veins han iniciat també un altre contenciós administratiu amb la mateixa finalitat de que no s'executin les obres, com a vía alternativa per si finalment s'aixeca la suspensió cautelar.

Per la seva banda, l'empresa te des de fa més d'un mes les peces del telecabina al pàrquing de l'estació, a punt per a ser instal.lades i a l'espera de que la suspensió s'aixequi i el giny pogui finalment construir-se. L'obra estava prevista per aquest any, tot i que l'alcalde del municipi, Víctor León, va lamentar que a causa del retard en el pronunciament del TSJC és molt probable que, tot i que finalment fos favorable als interessos de l'estació, el telecabina no pogui entrar en funcionament a principis de temporada per falta de temps.

L'obra del telecabina està íntimament lligada amb l'urbanització de Val de Ruda, donat que la previsió inicial era que unís directament el pàrquing subterrani d'aquesta zona, amb capacitat per a un mil.ler de vehicles, fins la cota 1.800.

Notícia extreta del Diari La Manyana.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: