Mireia Miró i Gemma Arró segones a Pelvoux

Mireia Miró i Gemma Arró segones a Pelvoux
Les esquiadores Mireia Miró i Gemma Arró s'han fet amb la sotscampionat d'Europa per equips dels campionats d'Europa, les guanyadores han sigut les suïsses Severine Pont i Marie Troillet. De la seva banda Kilian Jornet i Marc Pinsach no han fet bons els pronòstics hi han acabat cinquens la prova en que s'ha imposat l'equip format pels italians Manfred Reichegger i Lorenzo Holzknecht.

La localitat francesa de Pelvoux és fins al pròxim dia 10 de febrer la capital del món d'esquí de muntanya. A falta aquesta temporada d'un campionat del món, els millors atletes s'han citat en els Campionats d'Europa que han arrencat avui oficialment amb la prova per equips. Una prova que ha vist el segon lloc de Mireia Miró i el cinquè de Kilian Jornet, els dos atletes de Suunto estan cridats a ser dos dels grans protagonistes d'aquests europeus.

Mireia Miró ha conquistat avui un segon lloc en la prova per equips que obria els Campionats d'Europa d'esquí de muntanya amb la seva companya Gemma Arró han acabat a quatre minuts de la parella suïssa formada per Severine Pont i Marie Troillet. Miró descansarà ara fins dimecres, quan té previst competir a la cursa individual. Miró, que arrossega molèsties al genoll des de l'estiu, i Arró han signat una excel·lent actuació.

Per la seva banda Kilian Jornet ha signat un cinquè lloc formant parella amb el seu company i amic Marc Pinsach amb un temps de 2h.01.01. La prova per equips en categoria masculina se l'ha endut la parella italiana formada per Manfred Reichegger i Lorenzo Holzknecht. "Ha fet molt molt fred en la carrera per equips i hem aconseguit una excel·lent sisena plaça amb el meu amic Marc Pinsach ... ara toca descansar per demà!", ha explicat Kilian, que disputarà aquest dilluns l'esprint.

Campionat d'europa-calendari de competició:

  • Dilluns 6: Sprint
  • Dimecres 8: Prova Individual
  • Dijous 9: Vertical Race
  • Dissabte 10: Relleus

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    06/02/2012 08:37
    #1
    No van ser pas sisens sino cinquens en Kilian i el Marc ... faltaven les penalitzacions a la parella italiana.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: