La Copa del Món IPC arriba a La Molina

La Copa del Món IPC arriba a La Molina
Aquesta setmana arriba a la Molina una nova edició de la Copa del Món IPC per a esquiadors amb discapacitat, així l'estació demostra, un cop més, la seva enorme capacitat organizativa. La competició se celebrarà a l’estació a partir de demà dimarts i fins al dijous 2 de febrer. La competició comptarà amb la participació de 80 esportistes de fins a 14 països diferents. La previsió per a tota la setmana és que tots els sectors de l’estació estiguin oberts, amb uns gruixos d’entre 30 i 60 cms. de neu pols, 11 remuntadors en funcionament i 24 km. esquiables.

La Copa del Món d'alpí a la MolinaLa Molina acollirà a partir del proper dimarts, i fins al dijous dia 2 de febrer, una nova edició de la Copa del Món d’Esquí Alpí del Comitè Paralímpic Internacional (IPC). La competició comptarà amb la participació dels millors esquiadors amb discapacitat del planteta, en total 80 atletes de 14 països diferents.

Els dos primers dies de proves es disputaran dos eslàloms. L’últim dia de competició es portarà a terme l’esperat Gegant a l’Estadi de Competició de Comella-Estadi, una de les pistes preferides pels esportistes. Cal remarcar que les condicions de la pista i de la neu són ideals per a la disputa d’aquestes proves tan tècniques.

Llarga experiència organitzativa

L'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de La Molina, situada entre les comarques de la Cerdanya, el Ripollès i el Berguedà, acumula una llarga experiència al món de l’esquí de competició i ja ha estat la seu de nombroses proves de la Copa d’Europa i de la Copa del Món d’esquí alpí, d’snowboard i d’esquí per a discapacitats.

La Copa del Món IPC que se celebrarà a partir del proper dimarts l’organitzen La Molina conjuntament amb el Comitè Paralímpic Espanyol, la Real Federación Española de Deportes de Invierno, la Federació Catalana Esports d’Hivern, la Diputació de Girona i l’Associació Play and Train.

Per a més informació específica de l’esport per a discapacitats recomanem la consulta del següent enllaç: http://www.ipc-alpineskiing.org/

Tots els sectors oberts

La Molina preveu obrir tots els sectors de l’estació durant tota la setmana, amb uns gruixos d’entre 30 i 60 centímetres de neu pols, 11 remuntadors en funcionament i 24 km. esquiables. Aquestes bones previsions permetran a tots els aficionats de l’esquí i l’snowboard gaudir dels esports de neu en òptimes condicions.

Per a més informació

Si us interessa aquest tema no us podeu deixar perdre el bloc del nostre amic Kitaro: Esquí Adaptado.

Artículos relacionados:

  • Entrevista amb el director tècnic d'alpí per a cecs: Jordi Carbonell Publicado el 01/02/2012

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: