Vaquèira vol obrir el 26 de novembre

Vaquèira vol obrir el 26 de novembre
Des de l'estació aranesa ja s'està preparant tota la maquinària per tal d'obrir les seves portes el proper 26 de novembre. L'estació vol així assegurar-se unes bones xifres d'ocupació per la Puríssima mercés a la publicitat de l'obertura abans d'aquest llarg pont. De la seva banda l'aragonesa Aramon ha invertit 2,2 milions d'euros de cara a la nova temporada.

Vaquèira-Beret està preparant l'estació de cara a poder inaugurar oficialment la temporada el dia 26 de novembre. Aquests dies està enllestint el sistema de producció de neu artificial i és pot veure funcionar a la zona de Vaquèira una quarantena de canons. Es preveu que a partir de demà puguin començar a funcionar. Vaquèira-Beret aquesta temporada ha invertit uns sis milions d'euros, el 50% de la inversió fa referència a la producció de neu. Pel que fa a les novetats destaca la construcció d'un llac a l'Orri que permetrà incrementar la capacitat per produir neu, la instal·lació de 59 canons a la cara nord de l'estació i la compra de tres màquines per preparar les pistes.

Tot i que l'obertura oficial està prevista pel dia 26 de novembre, l'objectiu de l'estació és cobrir de neu les pistes de la cara nord i poder avançar l'inici de temporada. L'estació ha congelat preus, per tercer any consecutiu, i els amants de l'esport blanc ja ha pogut adquirir el forfait de temporada al preu de 900 euros fins ahir.

Canons a Vaquèira

Inversions a Aramon

D'altra banda, segons ha informat Aramón, les seves estacions presenten una trentena de novetats, amb quatre quilòmetres més esquiables (un total de 274 quilòmetres aquesta campanya, la major superfície esquiable del país) i una nova pista a Cerler.

En matèria de promoció, posarà a disposició dels usuaris les caixes Aramonbox, que permetran gaudir de la neu en qualsevol de les seves estacions. Llançarà al mercat tres caixes Aramonbox, dues d'elles relacionades íntegrament amb l'aprenentatge de l'esquí, que inclouen el forfet, lloguer de material, dues hores de classe i l'assistència sanitària en pistes a un preu de 49,5 euros, i una última dedicada a una experiència lúdica a la neu.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    31/10/2011 18:36
    #1
    Bueno, por lo menos han previsto de momento una semana de retraso con respecto al anterior anuncio apertura hace casi un mes. Retrasan del 19 al 26 la fecha de inicio de la temporada.

    Yo sigo diciendo lo mismo que entonces: las naranjas se comen en invierno y las cerezas en verano.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: