Novetats a Baqueira 2011/12

Novetats a Baqueira 2011/12
Tal com us avançavem ja fa uns quants dies l'estació aranesa té previst obrir de nou les seves instal.lacions d'aquí a poc més d'un mes, el dissabte 26 de novembre sempre que les condicions de neu així ho permetin. De cara a aquesta nova temporada s'han invertit vora uns sis milions d'euros encaminats majoritàriament a millorar la seva xarxa d'innivació artificial i, com no, a la ja habitual renovació de maquinària. També s'ha creat una nova oficina de promoció en territori francés.

De cara a aquesta nova temporada cal destacar que s'han destinat uns 3 milions d'euros a la producció de neu que ha sigut el punt estrella de la renovació. S'ha ampliat la capacitat d'enmagatzemar aigua mercés a un nou llac situat al sector de l'Orri. Un nou llac que permetrà un subtanscial augment de la capacitat de producció donat que permetrà encabir-hi fins a 180.000 m3. Al llac s'hi han de sumar 59 nous canons a la cara nord de l'estació. Uns canons que ajudaran a la producció de neu a tres noves pistes com són: Luis Arias, Cara Nord i Isards-Tamarro.

També s'han dut a terme millores a diverses pistes: Cara Nord, Era Egua 1, 2 i 3, part baixa de la Peülla i Manaud. S'ha procedit a la remodelació de la cafeteria més veterana de l'estació: El Bosque, aquest local estrenarà oferta i instal·lacions. A l'Orri s'ha ampliat el pàrquing amb 50 noves places. I a la cota 1.800 s'ha reformat el Parc Infantil de Baqueira i s'ha fet una petita reforestació en el nucli de serveis.

Com ja és costum de l'estació el material per a la preparació de pistes ha de ser sempre de primera línia i el més modern possible. És per això que aquesta temporada s'han adquirit tres noves màquines pel tractament de pistes. Entre elles hi destaca una PistenBully 600 Park, una màquina especialment dissenyada per a fer-se càrrec dels millors parks del món.

De cara a la promoció l'estació ha obert una nova oficina en orígen, és la seva segona oficina a territori francés, l'anterior a Bordeus s'hi suma ara una de nova a la ciutat de Toulose.

Pel que fa als forfets, com ja us avançavem el preu de referència, a les nostres contrades, que és el de dia puja 1 euro, el de sis dies queda en 222 euros. Pel que fa al forfet de temporada, comprat abans del 30 d'octubre, per tercera temporada quedarà congel.lat als 900 euros pels adults, 810 pels joves entre 12 i 17 anys (De nova implantacióguiño i 565 pels menors de 12 anys. També s'ha implantat un nou forfet que per 400 euros permet gaudir de l'estació en dies laborables.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    24/10/2011 18:17
    #1
    A ver si la mejora de la innivación en Cara Nord hace que la pista presente un mejor aspecto. No suele ser una pista muy cuidada para la cantidad de gente que pasa por ahí a lo largo del día. Además, el tramo que tiene algo más de dificultad suele ser un tapón de gente con poco nivel que hace que acaben aflorando las piedras con relativa facilidad.

    Otra cosa que me sorprende es la innivación de Luis Arias, que debe ser la única pista negra del dominio con innivación.

    La subida del forfait era esperable, ya que la estación aranesa parece que vive ajena a las crisis. Y si se han permitido subir el precio será porque ya han calculado el impacto que pueda tener ese incremento sobre sus potenciales clientes.

    Por otra parte, sí veo una excelente iniciativa el forfait de temporada entre semana. Es una buena idea de buscar un nuevo nicho de esquiadores que desestacionalicen los días de esquí en fines de semana o puentes.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: