El millor freestyle del Pirineu

El millor freestyle del Pirineu
Ahir es va presentar a Barcelona el Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle que es consolida com la competició internacional de freestyle més important dels Pirineus. Aquesta prova formarà part un any més del prestigiós circuit Ticket to Ride. Durant els quatre dies de competició es veuran més d’un centenar de riders arribats d’arreu del món.

Ahir es va presentar la tercera edició del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle, una competició que es troba dins el TTR (Ticket To Ride), el circuit mundial d’snowboard de més prestigi, i que això li dóna una projecció internacional d’alt nivell.

A la roda de premsa que va tindre lloc al Sal Café de la Barceloneta, Josep Brunet, responsable Sports & Events de Grandvalira, ha remarcat “l’aposta que fa Grandvalira amb aquest tipus d’esdeveniments que donen un caràcter diferenciador del domini i el situen dins l’escena internacional de la competició del món freestyle”.

La part esportiva de l’esdeveniment, que es durà a terme des del dia 29 de març fins a l’1 d’abril, contemplarà competicions d’snowboard i de freeski. Un centenar de riders realitzaran una “Expression Session” per tal de classificar-se entre els setze millors freestylers. Aquests últims portaran a terme el “Total Fight” on s’enfrontaran dos riders per eliminatòria demonstrant el millor estil en la realització de les més arriscades maniobres i salts per a proclamar-se guanyadors de la competició.

Enric Bonvehí, organitzador del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle, ha destacat “la bona acceptació d’aquesta competició que any rere any es consolida i així ho demostra la gran participació de riders que arriben d’arreu del món per poder-hi participar”. També ha afirmat que tot i la temporada atípica d’aquest any, s’està treballant perquè l’Snowpark d’El Tarter presenti les millors condicions per acollir la prova i, en aquesta línia, ha avançat que “per la setmana vinent les previsions indiquen una nevada prou important perquè l’Snowpark estigui en perfectes condicions per als riders”.

Soren Manzoni (Burton), Alberto Egea (Motorola) i Andreas Lundman (representant discogràfic) han estat presents a l’acte per explicar els detalls d’aquest esdeveniment.

Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle - Roda de premsa a BCN

El Park treu les millors gales

Mercés a la feina dels responsables de freestyle de Grandvalira el park del Tarter s'està preparant per lluir les seves millors gales, fa dies que ja tenen oberts els següents mòduls: 3 lomes (1a loma kicker 8m, 2a loma kicker 15m, 3a loma 2kickers 10 i 15m), un wallride, el pipe i uns quants moduls de debutants (mailbox i 2 kickers 3m i 2m) i també un parell de mòduls (2 calaixos debutants).

Snowpark - Grandvalira - el Tarter - Crèdit foto: Freestyle Grandvalira (A. Escudé)

Moguda nocturna

A més de la part competitiva, el Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle presenta un programa d’actuacions acord amb el to freestyler de l’esdeveniment. Diferents actuacions de Dj’s, Vdj’s i concerts ambientaran les nits per a que riders i espectadors acabin de rematar aquests dies d’adrenalina sobre neu.

La primera jornada nocturna del divendres 30 de març ens portarà al club Nemo de la mà de Filippo Moscatello. Amb aquest reconegut i admirat dj va néixer l’emblemàtic segell Gigolo, quan al punxar al mític Ultraschall de Munich amb dj Hell, aquest últim va decidir publicar-li “Boing bum Tschag”. Compositor i dj eclèctic, fa vibrar les pistes de ball sigui amb house, techno o disco.

La segona nit del dissabte 31 de març tindrà lloc una excèntrica i sonada actuació dels Black Strobe, els reis del dark disco de París. Aquest peculiar duet format per Arnaud Rebotini i Ivan Smagghe defineix el seu estil com “música electrònica a la que no li espanta espantar”.
Seguidors de la música obscura als 80 i impregnats pel boom del house i l’electrònica als 90, van ser predecessors de l’escena neo-electro en la que van coincidir amb The DFA, Tiga i Soulwax. Desde que el 2002 van publicar “Me and Madonna”, han fet remescles per a Dave Clarke , Royksopp, The Rapture, Tiefschwarz i Playgroup entre d’altres i han actuat al Sonar i a la Miami Winter Music Conference. Serà un show inigualable que tancarem amb una altra sessió de Dj Naughty.

Grandvalira El Tarter - Joel Albaladejo - Octo Grab - Crèdit foto: Freestyle Grandvalira (A. Escudé)Grandvalira El Tarter - M.Bisi - Indy Nosebone 360 - Crèdit foto: Freestyle Grandvalira (A. Escudé)

Artículos relacionados:

  • Total Fight 2006: Freeski Publicado el 11/04/2006
  • Total Fight 2006: Snowboard Publicado el 01/04/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: