Desballesten un telecadira a Espot

Desballesten un telecadira a Espot
Lluny de la febre de possar nous equipaments a l'estació lleidatana han arribat a la conclusió que és més barat desmantellar la cadira Els Estanyets que seguir amb un ruinós manteniment.

L'estació d'esquí d'Espot està inmersa en les obres d'acondicionament i millora per a la propera temporada. La novetat principal pels usuaris seràn les dues noves cintes a la zona de debutants amb capacitat per a 1.200 pax/hora cadascuna. També s'ha treballat en la millora de l'innivació artificial amb tres nous canons i la substitució dels que han quedat desfassats.

Espot Esquí

Peró visualment l'obra més important és el desballestament de la cadira d'Els Estanyets, una cadira que des de la cota 1.500 permetia accedir a la cota 2.000. La decisió de desballestar el telecadira es va prendre després de valorar els costos de possar al dia la cadira i era més convenient la seva eliminació, ara aquesta feina quedarà en exclusiva per a la cadira anomenada La Roca.

Cafetería a EspotDonada la situació de semiabandonament que ha patit l'estació en els darrers anys una empresa andorra s'està fent càrrec de les feines d'acondicionament i s'escomentran diverses millores a les edificacions com ara la cafetería.

Cal recordar que s'estan duent a terme contactes per a l'entrada d'un grup inversor a l'estació ara gestionada per l'ICF, segons sembla hi ha un grup andorrà molt arrelat al món de la neu que va darrera de l'estació.

Com a darrera novetat també cal destacar que s'invertirà en recursos per a seguretat i salvament i també en maquinària per treballar les pistes.

Artículos relacionados:

  • Espot Esquí: nova etapa Publicado el 15/10/2006

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    31/10/2006 11:20
    #1
    Preciosa foto, si senyor!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    31/10/2006 11:57
    #2
    l'estació estaria molt abandonada, però hi vaug anar fa un o dos anys i no hi havia NINGÚ, amb l'única gent que ens trovàvem era gent de l'estació. A més vàrem tenir la sort que hi havia caigut una nevada de parells de ... que era tot neu verge. La millor esquiada!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    31/10/2006 12:45
    #3
    Uri, aquestes coses van com van, jo la millor esquiada a Alp2500 un dimarts o dimecres després de tota la nit nevant a sac a les 7 del matí para i surt el sol ... brutal, apoteosic!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: