Campanyes de seguretat a Serre Chevalier

Campanyes de seguretat a Serre Chevalier
Que la seguretat s'ha convertit en una de les màximes preocupacions de les estacions i els estaments implicats en els esports no se li escapa a ningú i per aixó comencen a sorgir iniciatives per millorar la seguretat de l'usuari. I també s'ha creat un ARVA Park.

L'estqació francesa de Serre Chevalier vol innovar en quant a seguretat i ha ideat una nova activitat a la seva estació, "The Reflex" que és com l'han anomenat no vol ni més ni menys que millorar la seguretat dels usuaris.

Aquesta activitat consisteix a provar la velocitat dels usuaris, fisn aquí res de nou, peró l'idea és ensenyar-los a controlar la seva frenada i millorar-la. Aquesta iniciativa vol millorar la seguretat del usuaris amb el lema: "Si vols saber com esquiar, has de saber com frenar".

A una pista tancada els esquiadors han d'agafar velocitat i després frenar tan ràpid com puguin. Un indicador senyala la velocitat assolida i un altre indica si la frenada ha estat controlada o no, si t'atures a la zona blava el teu esquí és correcte per a la velocitat assolida, si s'atura a la zona vermella has d'anar més a poc a poc.

L'ARVA Park vol ajudar als esquiadors a conèixer aquest elemant bàsic de seguretat quan sortim fora de pistes. El parc consisteix en diversos ARVAs amagats a la neu i el joc consisteix a trovar-los en el menor temps possible.

Artículos relacionados:

  • Serre Chevalier, esquí amb història Publicado el 28/09/2011
  • El casc: Seguretat o engany comercial? Publicado el 09/10/2006

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/10/2006 18:41
    #1
    Qué divertit allò de anar a tota llet i frenar allà on toca....això no és tan fàcil de fer a una estació sense que ningú corri el risc de ser embestit per darrera!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: