Rebaixes a Grandvalira

Rebaixes a Grandvalira
Cada dia falta i menys i prova d'aixó és que les estacions ja comnecen a vendre els seus forfets de temporada ... en menys de dos mesos estarem a la neu!!!! A més a més Grandvalira fa una excel.lent promoció del seu forfet amb un descompte més que interessant.

Grandvalira ja ha possat a la venda el nou forfet de temporada 06/07. Els usuaris que el comprin abans del 30 d'octubre gaudiràn d'un descompte del 30%.

Grandvalira, el domini esquiable més gran dels Pirineus ha comunicat que ha possat a la venda el forfet de temporada per e-mail, correu convencional i mitjançant la seva plana web www.grandvalira.com. Aquests canals d'informació possen a l'abast de l'usuari diferents formes d'adquirir el seu forfet. Per una banda, es pot reenviar el cupó que rebràn als seus domicilis els clients de Grandvalira. També existeix la posibilitat d'omplir el formulari on-line que es pot trobar a la seva plana. També teniu a la vostra disposició l'Oficina d'Atenció al Client "Forfait de Temporada", al carrer Prat de la Creu d'Andorra La Vella, que romnadrà oberta de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h, i dissabtes de 10 a 17h. Les guixetes d'El Tarter també oferiràn forfets de temporada els caps de setmana del 21 i 22 d'octubre i 4 i 5 de novembre de 10 a 14 h.

Els preus són els següents:

  Fins el 31/10/06 A partir del 1/11/06
Adult 495 € 715 €
Nen (6 a 11 años inclusive) 380 € 580 €
Sènior (De 65 a 70 anys)* 175 € 265 €
Menor 6 anys gratuit gratuit
Dilluns a divendres 386 €
Peatons (sense Funicamp) 99 €
Suplement Funicamp Adult: 55 € més sobre el preu final

Nen/Sènior: 44,50 € més sobre el preu final

Suplement Assegurança 41 € més sobre el preu final

Els forfet de majors de 70 es pot adquirir nomes mitjançant SkiAndorra.

Juntament amb el descompte per l'adquisició del forfet abans del 31 d'octubre, els usuaris podràn gaudir dels descomptes por unitat familiar, que s'apliquen a partir del tercer forfet adquirit por la mateixa família, en cas de que els dos primers forfets siguin d'adult. El tercer forfet es beneficia d'un descompte del 10%, el quart d'un 15% i a partir del cinqué s'aplica un 20% de descompte.

A Grandvalira la fidelitat te premi amb el descompte per antiguitat, acumulable a tots els anteriors, per a totes aquellas persones que hagin adquirit el forfet de temporada durant les darreres 5 temporades consecutives a Soldeu El Tarter, Pas de la Casa-Grau Roig i/o Grandvalira a partir de la temporada 2001/02. Aquest darrer descompte del 5% nomes és aplicable a forfets d'adults.

A més a més podràs convidar als teus amics a esquiar a Grandvalira, anar a gaudir d'altres estacions, ... i un munt d'avantatges més.

Per a qualsevol dubte o aclaració contacteu amb l'estació:
Telf: (00376) 801 061
e-mail: ftemporada@grandvalira.com

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: